INGRAD KINNISVARA OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Harju maakond, Eesti põhjapoolseim maakond, on piirkond, mis uhkeldab ainulaadse loodusliku ilu, ajalooliste vaatamisväärsuste ja õitsva majandusega. Olles Eest

Millised on Harju maakonna strateegilised eelised investeeringute seisukohast?

Harju maakond, Eesti põhjapoolseim maakond, on piirkond, mis uhkeldab ainulaadse loodusliku ilu, ajalooliste vaatamisväärsuste ja õitsva majandusega. Olles Eesti pealinna Tallinna kodu, on Harju maakond riigi majandus- ja kultuuritegevuste eesrindel.

Harju maakonna kinnisvaraturg on kogenud pidevat tõusutrendi. Kasvava rahvastiku ja rahvusvaheliste investorite suureneva huvi tõttu on nii elamu- kui ka ärikinnisvara järele nõudlus tõusnud, muutes selle investeeringute jaoks esmaklassiliseks asukohaks.

Strateegilised eelised investeerimisel Harju maakonda

Harju maakonna strateegiline asukoht Läänemerel pakub olulisi eeliseid kaubandusele ja äritegevusele. Hästi väljaarendatud infrastruktuur ja transpordiühendused muudavad selle investoritele ligipääsetavaks ja atraktiivseks sihtkohaks.

Maakonna majandus on tugev, hõlmates mitmekesist tööstusharude valikut tehnoloogiast turismini. See majanduslik mitmekesisus aitab kaasa kinnisvarainvesteeringute stabiilsusele ja kasvupotentsiaalile piirkonnas.

Olles lähedal Tallinnale, saab Harju maakond kasu pealinna majandustegevusest, pakkudes samal ajal rahulikumat elustiili. See lähedus teeb sellest ideaalse asukoha neile, kes soovivad nautida linna mugavusi ilma selle saginas elamata.

Rahalised soodustused investoritele

Eesti soodsad maksupoliitikad, sealhulgas maamaksu puudumine, muudavad Harju maakonna kinnisvarainvestoritele majanduslikult atraktiivseks valikuks.

Kasvava hulga välismaalaste ja spetsialistide piirkonda kolimisega on suur nõudlus üürikinnisvara järele, mis võib investoritele pakkuda stabiilset sissetulekuallikat.

Harju maakonna kinnisvaraväärtuste pidev tõus viitab investoritele tugevale pikaajalisele kapitalikasvu potentsiaalile.

Elustiili ja kogukonna eelised

Investorid ei osta lihtsalt kinnisvara; nad investeerivad elustiili. Harju maakond pakub kõrget elukvaliteeti oma puhta keskkonna, madala kuritegevuse määra ja elava kogukonnaeluga.

Maakond on varustatud suurepäraste haridusasutuste ja tervishoiuasutustega, suurendades selle atraktiivsust peredele ja spetsialistidele.

Harju maakond on rikas kultuuri ja ajaloo poolest, pakkudes aastaringselt palju vaba aja tegevusi ja üritusi, mis suurendavad piirkonna atraktiivsust nii elanikele kui ka turistidele.

Investeeringute toetus ja turvalisus

Eesti läbipaistev õigussüsteem ja tugev omandiõiguste kaitse pakuvad kinnisvarainvestoritele turvalist keskkonda.

INGRAD KINNISVARA OÜ pakub põhjalikke kinnisvarateenuseid, alates kinnisvara valikust kuni tehingutoetuseni, tagades klientidele sujuva ja usaldusväärse investeerimiskogemuse.

Avastage Harju maakonna kinnisvara potentsiaali INGRAD KINNISVARA OÜ-ga – teie usaldusväärne partner eduka investeerimistuleviku kindlustamisel.

Kontakt

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Millised on peamised sammud ostuprotsessi läbimisel kodu ostmisel?

Tallinn, Eesti pealinn, pakub dünaamilist kinnisvaraturgu, mis vastab erinevate eelistuste ja eelarvetega inimeste vajadustele. Esimest korda kodu ostvatele ini
ssb.ee
Tallinn, Eesti pealinn, pakub dünaamilist kinnisvaraturgu, mis vastab erinevate eelistuste ja eelarvetega inimeste vajadustele. Esimest korda kodu ostvatele inimestele on selle turu nüansside mõistmine ülioluline. Linn uhkeldab ajaloolise võlu ja kaasaegsete arendustega, pakkudes ainulaadset tausta teie koduostu teekonnale. Oma finantside mõistmine Enne kinnisvarapakkumistesse sukeldumist on oluline selge ülevaade oma finantsolukorrast. Määrake, kui palju saate kodu peale kulutada, vaadates üle oma sissetuleku, säästud ja praegused kulutused. See aitab teil seada realistliku eelarve ja

Millised on olulised tegurid üürikinnisvara valimisel?

Tallinna ja Harjumaa üüriturg on dünaamiline, ajaloolise võlu ja kaasaegsete arengutega, mis meelitavad ligi erinevaid üürnikke. Praeguste trendide, sealhulgas
ssb.ee
Tallinna ja Harjumaa üüriturg on dünaamiline, ajaloolise võlu ja kaasaegsete arengutega, mis meelitavad ligi erinevaid üürnikke. Praeguste trendide, sealhulgas hindade, nõudluse ja saadaolevate kinnisvaratüüpide mõistmine on informeeritud otsuse tegemiseks hädavajalik. Enne üüriturule sukeldumist on oluline tutvuda levinud terminitega nagu üürilepingud, tagatisraha ja üürniku õigused. See teadmine annab teile kindlust turul navigeerimiseks. Üürimise turule sisenemiseks valmistumine Üürikinnisvara vajaduste ja võimaluste kindlakstegemine on esimene samm. Kaaluge tegureid nagu suurus,

INGRAD KINNISVARA OÜ tegevusaruanne 2022

Ingrad Kinnisvara OÜ on asutatud 2021. aastal ja põhineb 100% Eesti erakapitalist. Meie majandustegevust on kinnisvarabüroode tegevus.  2022. aasta realiseerimi
ssb.ee
Ingrad Kinnisvara OÜ on asutatud 2021. aastal ja põhineb 100% Eesti erakapitalist. Meie majandustegevust on kinnisvarabüroode tegevus. 2022. aasta realiseerimise netokäive oli 112 509 euro. Töötajate ei ole aruandeperioodil. Juhatus koosneb 2 liikmest. 2022 majandusaasta raamatupidamisaruande koostamisel olulisi sündmusi polnud.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.