Rohkema info nägemiseks:

REAAL OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 271; jälgijaid - 1. Arvustusi - 4; Artikleid 2+ "Kirjuta REAAL OÜ kohta arvamuslugu!"

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Tere tulemast pühapaika, kus teie heaolu on meie missioon. Meie massaažiteenuste valik on loodud selleks, et viia teid täieliku rahu ja elujõu seisundisse. Alates klassikalise massaaži taastavast puudutusest kuni aroomimassaaži eksootilise olemuseni, iga kogemus on lubadus teie tervisele ja lõõgastumisele.

Meie ettevõte on pühendunud pakkuma parimaid massaažiteenuseid, mis on hoolikalt kohandatud iga kliendi individuaalsetele vajadustele. Meie eesmärk on aidata teil leida tasakaal ja heaolu, pakkudes laia valikut massaažitehnikaid, mis toetavad nii keha kui meelt.

Kes me oleme? Oleme professionaalide meeskond, kelle kirg on tervise ja heaolu edendamine. Meie terapeutidel on aastatepikkune kogemus ja pidev koolitus tagamaks, et iga seanss on kõrgeima kvaliteediga. Meie massaažisalong on rahulik ja meeldiv keskkond, kus iga külastaja saab nautida täielikku lõõgastust ja taastumist.

Mida me pakume? Meie teenuste hulka kuuluvad erinevad massaažiliigid, mis on mõeldud erinevateks vajadusteks ja eelistusteks. Klassikaline massaaž pakub sügavat lõõgastust ja aitab leevendada lihaspingeid, samas kui aroomimassaaž kasutab looduslikke eeterlikke õlisid, et tuua esile keha ja meele harmoonia.

Sportlastele ja aktiivsetele inimestele on meie spordimassaaži tehnikad ideaalne valik sooritusvõime parandamiseks ja taastumise kiirendamiseks. Need massaažid keskenduvad sügavate kudede töötlemisele, et aidata lihaseid taastada ja vältida vigastusi.

Meie lümfimassaaž on õrn ja rahustav, aidates stimuleerida lümfisüsteemi ja toetada keha loomulikke tervenemisprotsesse. Segmentmassaaž keskendub konkreetsetele kehapiirkondadele, pakkudes sihitud leevendust ja aidates taastada liikuvust ja mugavust.

Kui soovite kogeda midagi tõeliselt erilist, soovitame proovida meie thai jooga massaaži, mis ühendab jooga venitusliigutused ja massaažitehnikad, pakkudes unikaalset ja sügavalt lõdvestavat kogemust. Thai jalatalla massaaž on suurepärane viis hellitada oma jalgu ja tunda end värskelt ja elujõuliselt.

Refleksjalatalla massaaž on ajatu rituaal, mis keskendub jalataldadele, stimuleerides refleksipunkte ja parandades üldist tervist ja heaolu. Meie kohapealsed teenused võimaldavad teil nautida massaaži mugavalt oma kodus või kontoris, tuues lõõgastuse ja heaolu otse teie lävele.

Meie teenused ei piirdu ainult täiskasvanutega. Pakume ka beebimassaaži seansse, mis on õrn ja hooliv lähenemine heaolule, edendades beebi ja vanema vahelist sidet ning pakkudes rahu ja mugavust elu kõige varasematest hetkedest.

Meie eesmärk on pakkuda iga külastajale personaalset ja meeldejäävat kogemust, mis toetab nende tervist ja heaolu. Oleme siin, et aidata teil leida tasakaalu ja harmooniat oma elus, pakkudes massaažiteenuseid, mis on loodud teie vajaduste rahuldamiseks.

Kontakt

REAAL OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Mari K.

Suur tänu suurepärase hoolitsuse eest! Tunnen end fantastiliselt.

- Jaan S.

Imeline teenindus ja täielik lõõgastus! Soovitan kindlasti.

- Priit T.

Pärast massaaži tundsin end uue inimesena. Väga professionaalne!

Miks on spordimassaaž oluline osa treeningu- ja taastumiskavast?

Spordimassaaž on massaaži erivorm, mis on kohandatud sportlaste ja aktiivsete inimeste vajadustele. See keskendub kehaosadele, mis on ülekoormatud ja stressis korduvatest ja sageli agressiivsetest liigutustest. Terapiana on see mõeldud keha ettevalmistamiseks optimaalseks soorituseks, taastumiseks pärast suurt sündmust või heas vormis hoidmiseks treeningu ajal. Sportlaste jaoks ei ole spordimassaaž luksus - see on oluline osa nende treeningu- ja taastumiskavast. See aitab parandada sooritusvõimet, vähendada vigastuste riski ja võib isegi lühendada taastumisaega pärast vigastust.

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.