Rohkema info nägemiseks:

SILKSOUND OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Pakume professionaalseid helitehnilisi lahendusi ja kohandatud tehnoloogilisi lahendusi erinevat tüüpi ürituste jaoks.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Meie ettevõtte lugu

Kui plaanite korraldada sündmust, mis vajab professionaalset ja innovatiivset lähenemist helitehnika valdkonnas, siis SilkSound on just see ettevõte, mida otsite. SilkSound on tuntud kui helitehniliste lahenduste spetsialist, kelle meeskond koosneb oma ala asjatundjatest. Me garanteerime teile tehniliselt loomingulise ja innovatiivse lähenemise, vältides igasuguseid standardseid lahendusi.

SILKSOUNDi meeskonna professionaalsus ja pühendumus teeb meist parima valiku, kui vajate helitehnilisi lahendusi ükskõik millisele üritusele. Olgu tegemist sünnipäeva, juubeli, pulma, firmapeo, kontserdi või suvepäevadega, meie eesmärk on pakkuda teile täpselt seda, mida vajate, et muuta teie üritus unustamatuks.

Üks meie peamisi tugevusi on täislahendus, mis tähendab, et kogu vajaminev helitehnika koos teostusega tuleb SILKSOUNDi poolt. Me muretseme tehniliste detailide eest, nii et teie saate keskenduda sündmuse nautimisele. Lisaks pakume ka salvestamisteenust, mis võimaldab teil säilitada erilisi hetki, olgu need kontserdid või demoesinemised, kvaliteetselt salvestatuna.

Meie helindamisteenus hõlmab helitehnika spetsialisti tööd ilma meie poolse tehnilise toeta. Te võite alati loota sellele, et meie meeskond on alati avatud koostööle ja leiab kompromissi, mis vastab teie vajadustele. Teie sündmuse edu ja meelepärane helitehniline teostus on meie jaoks prioriteet number üks.

Lisaks helitehnilistele teenustele pakume ka helitehnika baaskoolitust, kus saate õppida helitehnika põhitõdesid meie spetsialistide juhendamisel. See on suurepärane võimalus neile, kes soovivad omandada tehnilisi teadmisi ja oskusi helinduse valdkonnas.

SILKSOUND on uhke oma lojaalsete partnerite üle valguse ja videoproduktsiooni valdkondades, mis võimaldab meil pakkuda teile täielikku tehnilist tuge igasugustel üritustel.

Kui soovite oma järgmise ürituse helitehnilise poolega tegelemiseks usaldada tõelisi asjatundjaid, siis võtke meiega ühendust juba täna. SILKSOUND OÜ meeskond on valmis pakkuma teile kohandatud tehnilisi lahendusi, mis vastavad teie vajadustele ja teevad teie ürituse eriliseks. Laske meil olla osa teie sündmuse edu loomisel!

Külastage meie veebilehte ja võtke meiega ühendust, et saada rohkem teavet meie teenuste kohta ja alustada koostööd SILKSOUND-ga.

Me oleme siin, et muuta teie üritus unustamatuks tehniliste lahenduste abil!

kontakt

SILKSOUND OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Kaspar T.

Nende salvestusteenus on väga suureks abiks meie bändile.

- Maris K.

Parim helitehnika rent üritusteks, mida olen kasutanud.

- Erki L.

Nende täislahendus muutis meie firmaürituse erakordselt meeldejäävaks.

Kontsertite helitehnilised lahendused

Kontserdid on kultuuri ja meelelahutuse oluline osa, kus muusika saab elu ja inimeste südamed lööma panna. Üks võtmekomponent, mis muudab kontserdi eriliseks ja mõjusaks, on helitehnika. Kontsertite helitehnilised lahendused on üliolulised, et tagada muusika selge ja võimas esitus, mis jõuaks publikuni sügavalt ning loob unustamatu elamuse. Kontserdil saab publik nautida mitmesugust muusikat, alates pehmetest ballaadidest kuni energiliste rock'hümnideni. Helikvaliteet on see, mis muudab iga loo mõjusaks. Profesionaalsed helitehnilised lahendused tagavad, et iga noot kõlab puhtalt ja selgelt

Dropdown

kõik artiklid

Õppige helitehnikat SILKSOUNDi professionaalsete baaskoolituste abil

Helitehnika on lai ja põnev valdkond, mis mängib olulist rolli kontsertidel, sündmustel, teatrilavastustes ja paljudes teistes olukordades. Kui olete alati unis
ssb.ee
Helitehnika on lai ja põnev valdkond, mis mängib olulist rolli kontsertidel, sündmustel, teatrilavastustes ja paljudes teistes olukordades. Kui olete alati unistanud mõistmise, kuidas heli töötab ja soovite omandada tehnilisi oskusi, siis SILKSOUND pakub professionaalseid baaskoolitusi, mis aitavad teil avastada helitehnika maailma. Olgu teie eesmärk muusikatootmine, live-esinemised või helindus üritustel, meie koolitused aitavad teil arendada väärtuslikke oskusi selles valdkonnas. Helitehnika võib tunduda alguses keeruline, kuid SILKSOUNDi professionaalsete baaskoolituste abil saate

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.