HOPSBAR OÜ
Tegevuslugu
Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid
HOPSBAR OÜ hetkeolukord
Juba 146 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 2,5 punktiga aga kommenteeritud ei ole.
Tegevusaruanne 2022
Hopsbar OÜ on Mikkeller käsitööõlle baar Viru keskuses uuel toidutänaval. See baar on seotud Mikkelleriga, mis on tuntud oma kõrge kvaliteediga käsitööõllede poolest. Hopsbar pakub lisaks käsitööõlledele ja kokteilidele ka tänavatoitu. See on suureks konkurendiks Tallinna käsitööõllede baaridele ning täidab oma pikkaajalist missiooni, mis seisneb õllekultuuri arendamises Eestis. Käsitööõllede kultuur on viimastel aastatel muutunud üha populaarsemaks ning Mikkeller Viru pakub laia valikut käsitööõllesid, mis sobivad erinevate maitsetega erinevatele inimestele. Baari tänavatoit on ka suurepärane võimalus proovida midagi uut ja huvitavat. Kõik need tegurid muudavad Mikkeller Viru üheks olulisemaks käsitööõlle baariks Eestis.
Mikkeller Viru võib küll tunduda lihtsalt baarina, kuid see on palju enamat kui lihtsalt koht, kus juua õlut. Meie eesmärk on luua kogukond, kus õlle entusiastid saavad kokku ja jagavad oma armastust käsitööõlle vastu. Meie külalised saavad nautida mitmesuguseid tegevusi, sealhulgas jooksmisüritusi, nagu "Mikkeller Running Club", kus saate teiste jooksjatega koos treenida ja võistelda. Lisaks korraldame ka erinevaid võistlusi ja väljakutseid, nagu näiteks kõige teravamate kanatiibade söömise võistlus Eestis. Meie eesmärk on pakkuda meeldivat ajaveetmist ja luua kogukond, kus õlle armastajad saavad koos aega veeta ja uusi inimesi tundma õppida.
Mikkeller Viru tegevusvaldkond hõlmab toitlustust ja jookide serveerimist, kusjuures meie eesmärk on pakkuda külalistele kvaliteetseid ning unustamatuid elamusi. Meie menüüst leiate maailma top 5 käsitööõlle brändi “Mikkeller” õlut, mida pakume nii vaadist kui purgist. Kõikidele huvilistele pakume ka maailmatasemel kokteile, mis on valmistatud kõrgekvaliteedilistest koostisosadest. Umbes pool meie müügist on seotud toiduga. Mikkeller Viru välismaise kogemusegapeakokk on loonud erilisi maitseelamusi pakkuva menüü, kus leidub muuhulgas krõbedaid kanaburgereid ja kanatiibu, mille maitse harmoneerub ideaalselt meie pakutavate õlledega.
Oleme viimase aja jooksul pühendunud meie meeskonna arendamisele ja protsesside optimeerimisele, korraldanud erinevaid koolitusi ja treeninguid, et tagada meie meeskonna liikmete professionaalne areng. Lisaks tegime mitmeid investeeringuid meie töökeskkonna arendamisse, et tagada parimad võimalikud töötingimused ning seeläbi ka parem tulemuslikkus.
2023 aastal otsustasime investeerida Viru Toidutänava terrassi välibaari, et pakkuda kiiremat ja mugavamat teenindust terrassil viibivatele külastajatele ning suurendada käivet suveperioodil. Uuendused hõlmavad uute teenindusvahendite ja -tehnoloogiate kasutuselevõttu, mis suurendavad teeninduse kiirust ja kvaliteeti. Meie eesmärk on muuta terrass mitte ainult toitlustuskohaks, vaid ka meeldivaks ajaveetmispaigaks, kus külastajad saavad nautida head toitu ja jooki, suhelda sõpradega ning nautida suveilma.
Omakapitali negatiivne seisund 2022. aastal oli ootuspärane, kuna ettevõte oli pidanud kulutama suuri summasid uute süsteemide väljatöötamisele ning avamisele. Kuid sellest hoolimata on ettevõttel jätkuvalt eesmärk pakkuda klientidele parimat teenust ning seetõttu on plaanis järgmisel aastal kõik protsessid üle vaadata ja neid täiustada, et tagada sujuv ja tõhus töö. Peale selle kavatseb ettevõte kulude vähendamiseks teha mitmeid strateegilisi otsuseid, näiteks investeerida rohkem automatiseerimisse ja kaaluda tööjõu optimeerimist. Kõik need meetmed aitavad tagada ettevõtte jätkusuutlikkuse ning pikendada selle turuosa.
HOPSBAR OÜ kontaktid
Dropdown
Esita kaebus
Vali kommentaari tunnus, mida arvad, et see sisaldab:
Soovid teatada sobimatust kommentaarist.
Kas oled kindel?
Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?