Rohkema info nägemiseks:

VIV LIVING TERVISEMAJA OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 1939; jälgijaid - 1. Arvustusi - 3; Artikleid 5+ "Kirjuta VIV LIVING TERVISEMAJA kohta arvamuslugu!"

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

VIV LIVING TERVISEMAJA OÜ usub, et tervislik elu on õnnelik elu. Meie missiooniks on pakkuda terviklikku meditsiinilist hoolt, mis vastab iga inimese vajadustele, alates vastsündinutest kuni eakateni. Mõistame, et tervis on teekond, mitte sihtpunkt, ja oleme pühendunud olema teie usaldusväärne partner igal sammul.

Meie teenuste valik on loodud pakkuma terviklikku hoolt ja hõlmab kõike alates üldarsti vastuvõtust kuni spetsialiseeritud raviprotseduurideni. Oleme uhked oma võime üle näha kaugemale sümptomitest ja ravida haiguste põhjuseid, tagades, et saate võimalikult efektiivset ravi.

Olgu tegemist tavaliste tervisemuredega, ennetava hoolduse otsimisega või spetsialiseeritud protseduuride vajadusega, meie pühendunud professionaalide meeskond on siin, et teid toetada. Meie teenused hõlmavad nõustamist ja läbivaatust meie oskuslike õdede poolt, niitide sidumist ja eemaldamist ning kodust õendust neile, kes vajavad pidevat hoolt oma kodu mugavuses.

Väikestele pakume individuaalset beebimassaaži ja individuaalset füsioteraapiat väikelastele, tagades, et teie lapse tervist toetatakse algusest peale. Meie dermatoloogi vastuvõtud ja laserteraapia õe konsultatsioonid on mõeldud kõigi teie nahamurede lahendamiseks, samal ajal kui meie seene küünte ravi ja püsimeigi/tätoveeringu laseriga eemaldamise teenused tagavad, et tunnete end oma nahas enesekindlalt.

Meie spetsialiseeritud hool hõlmab ortopeedi vastuvõttu, füsioterapeudi konsultatsiooni ja massaaži teenuseid, mis aitavad teil taastuda spordivigastustest või toime tulla kroonilise valuga. Naiste tervis on samuti prioriteet, pakkudes günekoloogi vastuvõtte ja hoolt, mida osutavad meie käe- ja silmakirurgid, samuti skleroteraapia ravi.

Kutsume teid broneerima aega meie juures ja alustama teekonda parema tervise suunas. VIV LIVING TERVISEMAJA OÜ-ga ei omaksu te mitte ainult tervist; te omaksite elu.

VIV LIVING TERVISEMAJA OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Sander J.

Hubane ja privaatne erakliinik, väga meeldiva teenindusega. Külastan veel.

- Markus K.

Minu jaoks on väga elumuutev kogemus olnud ja olen ülitänulik Ilonale!

- Kadri J.

Superkiire ja südamega osutatud teenus❣️Kindlasti soovitan!

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

5 nõuannet õige perearsti valimiseks

Õige perearsti (PA) valimine on kriitiline otsus, mis võib oluliselt mõjutada teie tervist ja heaolu. PA on sageli esimene kontaktisik tervishoiusüsteemis ja mängib olulist rolli teie üldise tervise juhtimisel. See juhend annab teile viis olulist nõuannet, mis aitavad teil valida teie ainulaadsetele tervisevajadustele kõige paremini sobiva PA. Oma tervisevajaduste mõistmine Enne PA otsimise alustamist on oluline oma meditsiinilist ajalugu hinnata. Arvestage krooniliste haiguste, allergiate või varasemate operatsioonidega, mis võivad vajada pidevat tähelepanu. See aitab teil tuvastada PA,

Dropdown

kõik artiklid

Õdede regulaarsete kontrollide tähtsus

Regulaarsed õdede kontrollkäigud on ennetava tervishoiu nurgakivi, olles esimene kaitsejoon potentsiaalsete terviseprobleemide vastu. Need visiidid on üliolulis
ssb.ee
Regulaarsed õdede kontrollkäigud on ennetava tervishoiu nurgakivi, olles esimene kaitsejoon potentsiaalsete terviseprobleemide vastu. Need visiidid on üliolulised üldise tervise ja heaolu säilitamiseks ning pakuvad ainulaadset võimalust patsiendi harimiseks ja isikupärastatud hoolduseks. Õdede kontrollkäigud hõlmavad patsiendi tervise põhjalikku hindamist kvalifitseeritud õe poolt. Need on mõeldud riskitegurite tuvastamiseks, tervise säilitamise hariduse pakkumiseks ja elustiili muutuste juhendamiseks, mis võivad parandada tervisetulemusi. Regulaarsed visiidid õe juurde võivad viia

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.