Rohkema info nägemiseks:

MEMMEKÖÖK OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 1834; jälgijaid - 2. Arvustusi - 4; Artikleid 5+ "Kirjuta MEMMEKÖÖK OÜ kohta arvamuslugu!"

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Tere tulemast kohta, kus rahu kohtub luksusega, kus iga peatumine pole lihtsalt põgenemine, vaid meeldejääv kogemus. MEMMEKÖÖK OÜ-s usume hetkede loomisesse, mis resoneerivad mugavuse, lõõgastuse ja unustamatute mälestustega.

Meie teekond algas visiooniga pakkuda varjupaika igapäevaelu saginast eemal. Pärnu südames asuvad meie külalistemajutused pakuvad aastaringselt avatud modernset, hubast ja privaatset taandumist. Olgu selleks lõõgastumine pere ja sõpradega, kvaliteetaeg kallimaga või hädavajalik 'mina' aeg, meie kaunilt sisustatud külaliskorterid on loodud rahuldamaks teie iga vajadust.

Astuge meie aia kohvikusse ja laske värskelt röstitud kohvi aroomil ning hõrgutavate maiustuste maitsel end viia kulinaarse naudingu maailma. Meie kohvik pole lihtsalt söögikoht; see on kohtumispaik, lõõgastumise ja mälestuste loomise koht.

Erilistel puhkudel, olgu selleks sünnipäevad ja üritused või ettevõtte peod, pakume võluvat keskkonda, mis ühendab elegantsi koduse hõnguga. Meie pühendunud meeskond tagab, et iga sündmus on viidud täiuslikkuseni, muutes teie tähistamised tõeliselt erakordseks.

Soovite oma peatumisele lisada vinti? Osalege meie sushi koolitustel ja omandage selle erakordse Jaapani köögi valmistamise kunst. See pole lihtsalt söögikord; see on kogemus, mida saate endaga kaasa võtta.

Meie spa on paradiisitükk, kus saate kõik mured unustada. Sukelduge päeva hellitustesse meie spaapakettidega või rentige kogu spa eksklusiivseks taandumiseks. Meie massaažid on loodud leevendama nii vaimset kui füüsilist stressi, suurendades keha vastupanuvõimet haigustele ja parandades üldist heaolu.

MEMMEKÖÖK OÜ-s ei paku me teile lihtsalt peatumiskohta; me kutsume teid looma uusi, meeldejäävaid kogemusi. Broneerige oma peatumine meie juures ja leidke oma paradiisitükk Pärnus.

uuri lisaks!

MEMMEKÖÖK OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Kristin I.

Lihtsalt meeletult ilus majutus ja no saun ning mullivann toas tegid selle õhtu veel erilisemaks!

Lastel oli rõõmu kui palju kui said mullivanni ja vanemad said samal ajal rahulikult saunas käia!😍

Ja no milline mängumaa lastele on hoovis!

Tuleme kindlasti veel tagasi!

Oleme meeletult tänulikud selle puhkuse eest!💕

- Reesi B.

Meie pidasime sünnipäevapidu aiakohvikus- kõik oli suurepärane (alates planeerimisest). Toit oli ülimaitsev, joogid olid head, kook oli super ja inimesed soojad ja sõbralikud. Suur aitäh!😊🌸

- Inge P.

Imearmas koht! Väga maitsev hommikusöök!

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

5 põhjust valida oma järgmiseks ürituseks aia kohvik

Ürituse planeerimisel on valitud toimumiskoht sama oluline kui sündmus ise. Aia kohvik pakub ainulaadset segu looduslikust ilust, isikupärastatud teenindusest ja lõõgastavast õhkkonnast, mis võib tõsta iga kogunemise uuele tasemele. Siin on põhjused, miks aia kohvik, nagu MEMMEKÖÖK OÜ oma, peaks olema teie järgmise ürituse korraldamisel esikohal. Põhjus 1: Looduslik ilu ja rahu Looduse keskel viibimine on iseenesest rahustav. Aia kohvik pakub lopsakat, rohelist tausta, mis mitte ainult ei tõsta meeleolu, vaid pakub ka stressivaba keskkonda. Fotogeeniline maastik on ideaalne mälestuste

Dropdown

kõik artiklid

Sushi valmistamise, teekond maitsest kaugemale

Sushi valmistamine ei ole lihtsalt kulinaarne protsess; see on kunstivorm, mis nõuab täpsust, kannatlikkust ja õrna puudutust. Sushi loomise teekond algab värsk
ssb.ee
Sushi valmistamine ei ole lihtsalt kulinaarne protsess; see on kunstivorm, mis nõuab täpsust, kannatlikkust ja õrna puudutust. Sushi loomise teekond algab värskeimate koostisosade valimisest, maitsete tasakaalu valdamisest ja lõpptootmise esitlemisest esteetiliselt meeldival viisil. Sushi on sügavalt juurdunud Jaapani kultuuri, esindades sajandite jooksul arenenud kööki. See on traditsiooni ja meisterlikkuse sümbol, mis peegeldab Jaapani eetost looduse austamise ja detailidele tähelepanu pööramise osas. Sushi tervislikud eelised Sushi on tuntud oma tervislike koostisosade poolest,

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.