Rohkema info nägemiseks:

NPM NARVA OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 738; jälgijaid - 0. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta NPM NARVA OÜ kohta arvamuslugu!"

NPM NARVA OÜ hetkeolukord

Juba 738 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 2,5 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2023

NPM Narva OÜ („Ettevõte“) kuulub Neo Corporationi kontserni, mis on Kanadas asuva emaettevõttega eraomanduses olev konsolideerimisgrupp. Kontserni eesmärk on olla tehniliste toodete juhtiv pakkuja selgelt määratletud toodetele ja turuniššidele oma valdkonnas, millest üks oluline suund on haruldastest muldmetallidest magnetite tootmine. Ettevõte arendab, toodab ja müüb magnetmaterjale maailmaturule.

Haruldastest muldmetallidest püsimagnetid leiavad laialdast kasutust tehnoloogiates, mis suurendavad energiatõhusust, vähendavad süsinikdioksiidi heitkoguseid ning aitavad Euroopa Liidul saavutada süsinikuneutraalsust. Need magnetid on eriti olulised enamiku tänapäeval toodetud elektrisõidukite jõuülekannetes, kus nad suurendavad mootorite võimsust ja efektiivsust. Neo poolt valmistatud haruldaste muldmetallide magneteid kasutatakse elektrimootorites akuelektrilistes, hübriidelektrilistes ja tavalistes sõidukites, samuti elektroonikas, veeringluspumpades, kõrge efektiivsusega kodumasinates ja paljudes kõrge efektiivsusega tööstusrakendustes.

Ettevõtte magnetitehase nurgakivi paigaldamine toimus Narvas 2023. aasta juunis ning ehitustööd algasid 2023. aasta augustis. Hoone valmimine on planeeritud 2024. aasta kolmandasse kvartalisse ning tootmine algab 2025 aastal. Magnetite tootmise esimene faas Narvas on planeeritud võimsusega 2000 t/aastas ja teine faas tootmismahuga 5000 t/aastas.

Ettevõte investeerib kokku ligikaudu 56 miljonit eurot MQPM Narva esimese faasi projekti, millest hoone ehitus maksab ca 27 miljonit eurot ja seadmed ca 29 miljonit eurot. Projekti toetab õiglase ülemineku fond (JTF) kogumaksumusest kuni 18,75% (ca 10,3 miljonit eurot).

Ettevõte kasutab riigihangete portaali ostude tegemiseks, et tagada kulude abikõlblikkus JTF-i jaoks.

Magnetitehase ehitus on oluline samm Euroopa Liidu Rohepöörde programmi rakendamisel.

Äritegevusega seotud riskid.

Tulevikus töötleb Ettevõte metallurgilisi ja keemilisi tooteid, millega kaasnevad teatud riskid. Keskkonnakaitse valdkonnas järgib Ettevõte seadusega ettenähtud keskkonnakaitse maksimaalseid väärtusi ja standardeid, parimate tavade ja tehnoloogiate rakendamist ning vastavate standardite järgimist. Keskkonnajuhtimissüsteemi nõuded vastavad kontserni kehtestatud rahvusvahelistele standarditele. Oma töös peab

Ettevõte seaduslikke piirnorme minimaalseteks nõueteks. Ettevõtte keskkonnapoliitika ja keskkonnajuhtimissüsteem on suunatud pidevale keskkonnamõju vähendamisele tehnoloogilise arengu ja parimate tavade rakendamise kaudu.

Ettevõtte tegevus sõltub toodete hindade turudünaamikast ja vahetuskursside muutustest. Nende riskid on minimeeritud pikaajaliste lepingutega, mis sõlmitakse tulevikus.

Ettevõtte tegevused ei ole ei tsüklilised ega hooajalised.

Ettevõtte meeskonna tuumik loodi 2023. aastal, kus töötab 11 magistrikraadiga inseneri.

NPM NARVA OÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.