Rohkema info nägemiseks:

R.L RASKEVEOD OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Omame pikaajalist kogemust rasketehnika transportimisel ja hooldusel. Nõustame sobivate marsruutide leidmisel.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Meie ettevõtte lugu

R.L RASKEVEOD OÜ on teie kindel partner rasketehnika valdkonnas. Meie ettevõte on uhke oma pikaajalise kogemuse üle rasketehnika vedude, hoolduse ja remondi osas. Kui otsite professionaalset ja usaldusväärset partnerit, kes hoolitseb teie rasketehnika eest, siis olete leidnud õige koha.

Meie meeskond koosneb kogenud spetsialistidest, kes on valmis teie rasketehnika hoolduse ja remondi eest hoolitsema. Meie eesmärk on tagada, et teie rasketehnika oleks alati tipptasemel ning valmis igasugusteks väljakutseteks. Teeme hooldustöid ja remonti nii plaanipäraselt kui ka erakorralistel juhtudel, tagades sellega teie masinate sujuva toimimise ja vähendades seisakute aega.

Meie kogenud meeskond omab pikaajalist kogemust rasketehnika vedude valdkonnas. Olgu tegemist suurte ehitusmasinate, raskeveotreilerite või treilerveodega - meie meeskond on valmis kõigeks. Tagame, et teie koormad jõuavad sihtkohta ohutult ja õigeaegselt. Meie vedude teenus on tuntud oma usaldusväärsuse ja kvaliteedi poolest.

Lisaks rasketehnika vedudele pakume ka kvaliteetseid raskeveotreilerite ja treilerveoteenuseid. Meie treilerid on spetsiaalselt kavandatud rasketehnika ja suurte koormate transportimiseks ning vastavad kõrgeimatele ohutusstandarditele. Olgu teil vaja vedada rasketehnikat või muud raskekaalu koormat, saame selleks pakkuda sobiva lahenduse.

Kui otsite rasketehnika valdkonnas usaldusväärset partnerit, kes pakub terviklikke lahendusi vedudest hoolduse ja remondini, siis ärge kartke meiega ühendust võtta. Meie meeskond on alati valmis teid aitama ning vastama teie küsimustele.

Oleme siin, et tagada teie rasketehnika sujuv toimimine ja ohutu transport. Usaldage oma vajadused meie kogemustega meeskonnale.

Võtke meiega ühendust ja laske meil olla teie rasketehnika usaldusväärne partner!

raigolembinen@gmail.com
info@raskeveod.com
+372 5345 2425

R.L RASKEVEOD OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Martin T.

Suurepärane rasketehnika remont! Kiire ja professionaalne teenus.

- Jaan S.

Rasketehnika hooldus on alati esmaklassiline. Usaldusväärne partner.

- Kaspar P.

Täiuslikult korraldatud treilerveod. Efektiivne ja sõbralik meeskond.

R.L RASKEVEOD OÜ tegevusaruanne 2022

OÜ R. L Raskeveod, mis on spetsialiseerunud raskeveo transporditeenuste pakkumisele, alustas oma tegevust 2022. aasta novembris. See on uus ettevõte, mis on pühendunud raskeveo transpordi vajaduste rahuldamisele, pakkudes kvaliteetseid ja usaldusväärseid teenuseid.2022. aastal ei olnud ettevõttes töölepinguga töötajaid. See tähendab, et ettevõte ei pidanud kandma tööjõukulusid, mis on tavaliselt üks suurimaid kulusid igas organisatsioonis. See võib olla üks põhjus, miks ettevõte suutis oma esimesel tegevusaastal püsida kasumlikuna, hoolimata asjaolust, et see oli alles alustav ettevõte.

Dropdown

kõik artiklid

Millele pöörata tähelepanu suuremõõtmeliste veoste juures?

Suuremõõtmelised veosed on transpordi- ja logistikasektoris tavalised ning nende ohutu ja tõhus transportimine nõuab hoolikat planeerimist, et vältida kahjusid
ssb.ee
Suuremõõtmelised veosed on transpordi- ja logistikasektoris tavalised ning nende ohutu ja tõhus transportimine nõuab hoolikat planeerimist, et vältida kahjusid nii kaubale kui ka keskkonnale. Esiteks on oluline mõõta ja kaaluda veoseid hoolikalt, et tagada, et transpordivahendid ja rada vastavad vajalikele nõuetele. Veose suurus, kaal ja kuju mõjutavad oluliselt transpordivahendi valikut, sõiduki marsruuti ja transpordikulude arvestamist. Lisaks võib ebatavaliselt suur veos vajada erilist litsentsi või eriluba. Teiseks on oluline tagada, et veos oleks korralikult kinnitatud ja kindlustatud,

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.