Rohkema info nägemiseks:

VETNORDIC OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Meie eesmärgiks on teostada sobivaim diagnostika ning ravi just Teie lemmiku tervisemure lahendamisel, rakendades kaasaegseid, sh võimalusel ka väheinvasiivseid, diagnostilisi ja kirurgilisi protseduure.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte Lugu

NordicVet Loomakliinik on Tallinna südames asuv veterinaarkeskus, kus pakume tipptasemel teenuseid oma neljajalgsetele sõpradele. Meie põhjamaine lähenemine tagab teie lemmiklooma parima võimaliku hoolduse.

Oleme pühendunud pakkuma individuaalset lähenemist igale patsiendile, kasutades kaasaegseid diagnostilisi ja kirurgilisi meetodeid. Meie kogenud loomaarstid koos tänapäevaste tehnoloogiatega tagavad teie lemmiku tervise ja heaolu.

NordicVet Loomakliiniku missiooniks on olla usaldusväärne partner nii kolleegidele kui ka loomaomanikele. Oleme uhked oma sõltumatu Eesti ettevõtte üle ning võtame oma klientide ja nende lemmikloomade tervise väga tõsiselt.

Kui soovite parimat hooldust oma lemmikule, võtke meiega ühendust juba täna. Oleme siin, et pakkuda teile parimat lahendust teie lemmiku tervisemuredele!

uuri lisaks

VETNORDIC OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Kairi L.

Suurepärane teenindus ja kiire abi.

- Mari-Liis M.

Väga professionaalne ja hoolitsev personal.

- Marten R.

Tänan NordicVeti meeskonda kiire ja täpse abi eest meie lemmikule.

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

TOP | Mida teha? Peamised kasvajad, millega loomaarstid Eestis kokku puutuvad

Kasvaja on rakurühm, mis kontrollimatult paljuneb ja moodustab massi. Kasvajad võivad olla kas healoomulised või pahaloomulised. Healoomuline kasvaja tavaliselt probleeme ei põhjusta, kuid ka neid tuleb regulaarselt kontrollida, et veenduda nende ohutuses. Pahaloomuline kasvaja on agressiivne, levib naaberkudedesse ja võib moodustada siirdeid, neid nimetatakse vähkkasvajateks. Vähk on ka lemmikloomade seas üks levinumaid surmapõhjuseid. Loomaarst Tiina Toomet jagab sel teemal nõu. Loe lisa SIIT. Dr. Ingrid Hang selgitab mao-sooletrakti haiguste kohta järgmist: Seedetraktis esineb kasvajaid

Kui on vähegi kahtlust, et lemmikloomal võib olla kasvaja, tuleks loomaarstiga viivitamatult ühendust võtta, sest kiire reageerimine annab edumaa ja prognoos on parem. Järgnevas artiklis kirjutavad loomaarstid peamistest kasvajatest, millega nad oma igapäevatöös kõige rohkem kokku puutuvad.

Dropdown

kõik artiklid

Loomaarst annab nõu: mida teha, kui lemmikloom midagi ohtlikku alla neelab?

Allaneelatud võõrkehad ei põhjusta tavaliselt suuri probleeme, kui need avastatakse varakult. Enamik väikestest objektidest, mis läbivad söögitoru, väljuvad loo
ssb.ee
Allaneelatud võõrkehad ei põhjusta tavaliselt suuri probleeme, kui need avastatakse varakult. Enamik väikestest objektidest, mis läbivad söögitoru, väljuvad loomulikul teel. Siiski on oluline hoida koerad (eriti kutsikad) väikestest ja kergesti allaneelatavatest esemetest eemal. Kassid on selles osas umbusklikumad. Kuidas tegutseda, kui koer on midagi alla neelanud? Toimingud sõltuvad eseme ohtlikkusest ja neelamisest möödunud ajast. Mõningatel juhtudel võib koera oksendama ajada, kuid mitte, kui tegemist on söövitava aine, õli või teravate esemetega. Kiire oksendamine esimese tunni jooksul

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.