Rohkema info nägemiseks:

ATKA KLAASKODA OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 1024; jälgijaid - 1. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta ATKA KLAASKODA OÜ kohta arvamuslugu!"

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Tere tulemast maailma, kus täpsus kohtub kunstilisusega ja funktsionaalsus põimub iluga. ATKA KLAASKODA OÜs oleme me rohkem kui ettevõte; oleme teie keskkonna kunstnikud, valguse arhitektid ja teie mugavuse meistrid. Meie missioon on lihtne, kuid sügav: Oleme spetsialiseerunud eritellimusel klaaslahendustele ja üldisele ehitusele, keskendudes Kredexi toetatud projektidele. Esimesest visandist paberil kuni lõpliku paigalduseni on iga samm täis pühendumust ja kirge suurepärase töö vastu.

Meie oskused eritellimusel klaaslahenduste alal muudavad ruumid valgusküllasteks elamusteks. Olgu selleks stiilne klaasvahesein teie kontoris või elegantne dušinurk teie kodus, meie klaastööd räägivad kvaliteedi ja elegantsi keelt. Me usume, et iga klaasitükk jutustab loo ja me oleme siin, et kirjutada teie lugu suurima täpsuse ja loovusega.

Üldise ehituse valdkonnas on meie pühendumus Kredexi toetatud projektidele tagatiseks, et teie unistused on ehitatud usalduse ja jätkusuutlikkuse vundamendile. Meie oskuslik meeskond on uhke teie visiooni elluviimise üle, tagades, et iga projekt on vormi ja funktsiooni harmooniline segu. Meie praktilise lähenemise ja detailidele pööratava tähelepaneliku tähelepanuga garanteerime sujuva teekonna kontseptsioonist valmimiseni.

ATKA KLAASKODA OÜs ei ehita me lihtsalt struktuure; me loome püsivaid suhteid oma klientidega. Meie slogan, Selguse loomine, unistuste ehitamine! ei ole lihtsalt lööklause; see on lubadus. Lubadus pakkuda võrdset meisterlikkust, hoida kõrgeimaid kvaliteedistandardeid ja luua ruume, mis resoneerivad teie püüdlustega.

Liituge meiega sellel muutuste teekonnal, kus teie ruumid saavad meie ühise ilu ja funktsionaalsuse visiooni tunnistajaks. Tutvuge meie teenuste valikuga ja avastage, kuidas me saame teie järgmisest projektist teha klaastöö ja ehituse meistriteose.

Kontakt

ATKA KLAASKODA OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Mari K.

Kvaliteetne teostus ja meeldiv teenindus. Soovitan kindlasti.

- Jaan T.

Suurepärane töö ja professionaalsus! Meie uued klaaslahendused on fantastilised.

- Peeter R.

Meeskond oli tähelepanelik ja pühendunud. Tulemus on kaunis!

Kuidas optimeerida ruumi klaasvaheseinte abil?

Eritellimusel klaas ei ole lihtsalt ehituse funktsionaalne element; see on transformeeriv omadus igas eluruumis. Võimega parandada valgust, ruumi ja disaini esteetikat, pakuvad eritellimusel klaaslahendused hulgaliselt eeliseid, mis võivad uuesti määratleda viisi, kuidas me kogeme oma kodusid ja kontoreid. 1. Loodusliku valguse maksimeerimine Eluruumides loomuliku valguse omaksvõtt on oluline nii füüsilisele tervisele kui ka vaimsele heaolule. Eritellimusel klaasipaigaldused, nagu näiteks katuseaknad ja suured aknad, võivad täita interjööre päikesevalgusega, aidates reguleerida

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.