Rohkema info nägemiseks:

EESTI ROHELINE LIIKUMINE MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 1089; jälgijaid - 8. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta EESTI ROHELINE LIIKUMINE kohta arvamuslugu!"

ERL kutsub Station Narva tulevikupäevale

Tule ja osale TASUTA Station Narva tulevikupäeval! Reedel, 6 septembril Narva Loomeinkubaatoris OBJEKT toimuval tulevikupäeval on sihikul tulevikustsenaariumid ja noorte võimalused loomesektoris. Avarda oma mõttemaailma Eesti Rohelise Liikumise vedamisel aset leidvas tulevikustsenaariumite töötoas „Uued horisondid: Ida-Virumaa eelistatud tulevikud“. Töötoa viib läbi TalTechi doktorant ja MTÜ Tulevikuuuringute Instituudi juht Johanna Vallistu. The post ERL kutsub Station Narva tulevikupäevale appeared first on Eesti Roheline Liikumine.

Loe algallikast roheline.ee

Dropdown

kõik artiklid

ERL kutsub Arvamusfestivalile

Energia demokratiseerimise ehk energiaühistute temaatika on päevakajaline olnud juba mõnda aega, kuid vaatamata teadlikkuse tõusule ei ole me täna veel tunnista
roheline.ee

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.