Rohkema info nägemiseks:

EESTI NOOREMARSTIDE ÜHENDUS

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 374; jälgijaid - 6. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta EESTI NOOREMARSTIDE ÜHENDUS kohta arvamuslugu!"

EESTI NOOREMARSTIDE ÜHENDUS hetkeolukord

Juba 374 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 6 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

2022. aastal jätkas Eesti Nooremarstide Ühendus põhikirjajärgsete eesmärkide ning eelnevatel aastatel alustatud tegevuste täitmist. Põhilised tegevused olid organisatsiooni strateegia elluviimine ja huvikaitse tegevus.

Esindajate kaudu osalesime Tartu Ülikooli meditsiiniteaduste valdkonna nõukogudes: kliinilise meditsiini instituudi nõukogu, meditsiiniteaduste valdkonna nõukogu ja residentuurikomisjon.

Lisaks osalesime Eesti Arstide Liidu eestseisuse ja volikogu töös.

Tegevuses keskendusime 2018. aastal tehtud Praxise analüüsi alusel residentuuriarengu / huvikaitse tegevusele, millest peamine fookus läks osakoormusega residentuuri läbimise võimaluse tagamisele. Lisaks olime aktiivsed partnerid nii Sotsiaalministeeriumile kui ka maakonnahaiglatele, et leida lahendusi arstide leidmiseks maapiirkondadesse.

COVID-19 pandeemia järgselt oli oluline keskenduda organisatsiooni jätkusuutlikkuse ja uute liikmete pealekasvu tagamisele. Panustasime aega sellele, et korraldada ümber organisatsiooni tööd ning tagada esindajate heaolu. Muutsime põhikirja eesmärgiga kontsentreerida administratiivset tegevust, vähendada juhtkonna suurust ning tagada ametisse määratud liikmete taandumisel asendusesindajate leidmine. Alustasime organisatsiooni juhatusele tasu maksmisega.

Aasta alguses toimus liikmetele suunatud koolitustoetuse konkurss, mille fondiks oli 2022. aastal 3000 eurot ning ühele inimesele väljamakstav maksimaalne toetuse summa kuni 500 eurot.

Toetuse eesmärk on anda organisatsiooni liikmetele nii paremad võimalused osalemaks nii erialastel konverentsidel kui ka otseselt erialaga mitteseotud koolitustel (suhtlemiskoolitused, juhtimine meditsiinivaldkonnas jne).

Kogukonna hoidmise ja kasvatamise eesmärgil korraldasime mitmeid üritusi, millest olulisemad olid residentuuriarengu töögrupi koostööüritus Hindreku puhketalus, talveseminar pealkirjaga “Igaühes endas” Vanaõue puhkekeskuses ja sügisseminar tööalaste konfliktidega toimetulekust

Tartu Ülikooli kohvikus.

12 - 13.05 Tartus toimunud Eesti Arstide Päevadel korraldas ENÜ sessiooni “Patsient süsteemi hammasrataste vahel”, mis kajastas patsientide ravi katkemisi ja nendega seotud probleeme suunatud sessiooni.

ENÜ teeb tihedat koostööd Euroopa Nooremarstide organisatsiooniga (European Junior Doctors,

EJD) ning 2022. aastal osaleti EJD kahel üldkogul – 17 - 18.05 Helsingis ja 11 - 12.11 Oslos.

Jõulude ajal on tavaks teha annetus mõnele meie liikmete väljavalitud ühingule väärtuses 2€ liikme eest. Seekord tegime annetuse MTÜ Slava Ukraini’le summas 2190 eurot.

Toetasime ka noori kolleege Eesti Arstiteadusüliõpilaste Seltsis juubeli puhul 1000 euroga.

Muudetud põhikirja järgi kuulub mittetulundusühingu juhatusse 1 kuni 3 liiget ja volikokku 3 - 5 inimest. Juhatuse liikmed 2022. aastal olid Patrick Pihelgas ja Alexander Milovidov. Novembri üldkoosoleku tulemusel andis vahetas Alexander Milovidovi välja Johanna Rõigas.

Juhatuse koosolekud toimusid regulaarselt, kokku toimus 2022. aasta jooksul 5 juhatuse koosolekut, juhtkonna koosolekuid lisaks 7. Juhatuse ja volikogu liikmed tegutsevad ühiskondlikul alusel. Juhatuse liikmetele määrati töötasu alates novembrist 2022, seejuures tasu maksti välja tagasiulatuvalt 2023. aastal. Juhtkonnale maksti lähetuskulude katteks 1219,37 eurot ja töötasu 1331,7 eurot.

EESTI NOOREMARSTIDE ÜHENDUS kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.