Rohkema info nägemiseks:

EDA KLUBI MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 212; jälgijaid - 0. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta EDA KLUBI MTÜ kohta arvamuslugu!"

EDA KLUBI MTÜ hetkeolukord

Juba 212 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,5 punktiga ja kommenteeritud 2 korda.

Tegevusaruanne 2022

MTÜ Eda Klubi on asutatud 4. jaanuaril 1992 aastal. Ühing on alguse saanud Lasnamäe Elamuekspluatatsiooni-Valitsuse (LEEV) juures 1981 aastal tööd alustanud pedagoog-organisaatorite tööst, rahaliseks katteks kultuuritööle oli 2% LEEV üürituludest ja sporditööle 3% LEEV üldtuludest. Lasnamäe elanikkonna vaba aja sisustamisse olid kaasatud kõik Lasnamäe suuremad ettevõtted (nt Tallinna Külmhoone, Metallist ja Liviko).

Õige pea hakkasid tööle lastele ja noorukitele mõeldud ringid, mõne aja pärast Male-kabeklubi "Lasnamäe" ja tantsuklubi LEEVI. Hakkasid tegutsema pensionäride klubi, laste laulu- ja tantsuring, laste kunstiring, numismaatika ja filateeliaringid, õmblusring, kudumisring, kangastelgedel kudumisring, laste tenniseklubi "Tennis", lauatenniseringid, jalgpalliklubi "Tallinn".

Ajad muutusid. Rahalised allikad kadusid. Edasi töötasid need klubid, kes suutsid nii juriidiliselt kui ka majanduslikult iseseisvuda: tekkisid iseseisvad Male-kabeklubi "Lasnamäe", peotantsuklubi LEEVI ja aastal 1992 kodanike ühendusena Eda Klubi. Lühikest aega toetas kõigi kolme ühingu tegevust Mererajooni valitsus ning ka Tallinna Linnavalitsus. Seoses kitsaste finantsoludega tuli Eda Klubil kui mittetulundusühingul jätkata oma tegevust 1996 a alates kogu Tallinnas isemajandavalt. Tallinna elanikele oli võimalus pakkuda tegevust, mille eest oldi nõus ka tasuma: keeleõpe kursuste ja eratundidena ja järeleaitamistunnid.

Käesoleval ajal kuulub Eda Klubisse 7 liiget. Ühingu juriidiliseks aadressiks on Tallinn, Loometsa 6-12, tegevus toimub Tallinnas ja

Harjumaal. Jätkuvalt osutatakse abi põhikooli ja gümnaasiumi õpilastele järeleaitamistundidega ning erinevate võõrkeelte õpetamisega nii täiskasvanutele kui ka lastele. Alates 2011 aastast on klubis ka ehete valmistamise koolitus. 2013. a lisandus tegevusse erinevate käsitööliikite koolitus.

2022. a tegeles Eda Klubi õpilaste aitamisega eratundide kaudu, täiskasvanute keeleõppega ja käsitöö õpetamise ja valmistamisega. Klubi tööst suure osa moodustav klubi liikmete tavakooli õpilaste aktiivne abistamine mahajäämuse korral kõigis kooli õppeainetes.

MTÜ juhatus on kolmeliikmeline ning juhatus on valitud üldkoosolekul ühingu liikmete poolt.

EDA KLUBI MTÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.