Rohkema info nägemiseks:

SK FC LEVADIA JALGPALLIKOOL MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 954; jälgijaid - 3. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta SK FC LEVADIA kohta arvamuslugu!"

SK FC LEVADIA JALGPALLIKOOL MTÜ hetkeolukord

Juba 954 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 3 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 5,0 punktiga ja kommenteeritud 3 korda.

Tegevusaruanne 2022

MTÜ SK FC Levadia Jalgpallikooli põhitegevus on noorte jalgpallurite kasvatamine ning jalgpallimängu arendamine ja populariseerimine.

Jalgpallikool edendab FCI Levadia jalgpalliorganisatsiooni noortetööd ning koordineerib U19-U6 vanuseklasside noortevõistkondade igapäevast tegevust.

FC Levadia Jalgpallikoolis treenivad regulaarselt ligi 300 noormängijat. Jalgpallikoolis pööratakse suurt tähelepanu nii sportlaste füüsilisele arengule kui ka tervislikule eluviisile.

FC Levadia Jalgpallikooli võistkondade kasutuses on Maarjamäe jalgpallikeskus ning erinevad treeningpaigad Tallinnas.

MTÜ SK FC Levadia Jalgpallikool on kasumitaotluseta ja majandustegevuseta jalgpalli viljumisega tegelev klubiline organisatsioon. Kool on loodud põhikirja alusel tegutsemiseks ja põhikirjaliste eesmärkide täitmiseks. Põhikirjalisteks eesmärkideks on jalgpalli harrastajate nii noorte kui ka täiskasvanute ühendamine jalgpallimängu arendamiseks, propageerimiseks ja harrastamiseks.

Kaugem eesmärk on noorte, andekate pallurite valik ja nendele suuremate arenguvõimaluste võimaldamine vabariigi suuremates klubides ja ka välismaal.

2022. aastal FC Levadia Jalgpallikooli noortevõistkonnad osalesid Eesti noorte meistrivõistluste erinevate vanuseklasside võistlussarjades.

Korraldasime spordipäevad nii lasteadedades kui koolides, nii Lasnamäel kui ka Pirital.

2023. aastal jätkavad FC Levadia Jalgpallikooli noortevõistkonnad osalemist Eesti meistrivõistlustel.

FC Levadia Jalgpallikooli finantsolukord on stabiilne, puuduvad maksevõlad, samuti võlgnevused oma personali ning lepingupartnerite ees.

Keskmine töötajate arv aruandeaastal oli 15 ning nende töötasu moodustas 233 179 eurot, koos sotsiaalmaksude ja ettevõtte töötuskindlustusega 311 841 eurot.

Juhatuse liikmetele aruandeperioodil tasu ei makstud.

SK FC LEVADIA JALGPALLIKOOL MTÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.