Rohkema info nägemiseks:

SAAREMAA VÕRKPALLI LIIT MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 306; jälgijaid - 17. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta SAAREMAA VÕRKPALLI LIIT kohta arvamuslugu!"

SAAREMAA VÕRKPALLI LIIT MTÜ hetkeolukord

Juba 306 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 17 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,5 punktiga ja kommenteeritud 2 korda.

Tegevusaruanne 2022

Organisatsioonist

Saaremaa Võrkpalli Liit (SVL) on võrkpalli harrastajaid ühendav ning võrkpalli alast tegevust juhtiv ja korraldav mittetulundusühing (registrikood: 80073912), mis on esma-asutatud 28.04.1995 ning taas-asutatud 08.06.2016.

SVL on Saaremaa Spordiliidu, Saaremaa Saarte Mängude Assotsiatsiooni ja Eesti Võrkpalli Liidu liige.

SVL juhatus

Kristi Põld – juhatuse liige 2022. aasta peamised tegevused:

Võrkpallitreeningute korraldamine

SVLi eestvedamisel korraldati 2022. aastal võrkpallitreeninguid Esiliigas mängivatele naistele ja 5a. - 9a. lastele. Lisaks korraldati suveperioodil kõigile soovijatele rannavolle trenne. Osalesid nii lapsed, noored, kui ka harrastajatest täiskasvanud.

Laagrite korraldamine

Koostöös Saaremaa Spordikooliga korraldas SVL 2022. aasta augustikuus laagri Saaremaa Spordikooli lastele Leisi Keskkoolis, kust võttis osa 40 noort võrkpallurit.

Saali võrkpalli ja rannavolle võistluste korraldamine Saare maakonnas 2022. aastal korraldas SVL järgmised võistlused: (cid:127) Saaremaa koolinoorte MV; (cid:127) Saare maakonna MV rannavolles koolinoortele; (cid:127) Saare maakonna MV rannavolles meestele ja naistele; (cid:127) Suvevolle 1-8 etapid; (cid:127) Saaremaa Piirkondlikud mängud meestele ja naistele; (cid:127) Koostöös Saaremaa Spordikooliga Eesti noorte tiitlivõistlused

Võistlustel osalemine 2022. aastal võimaldas SVL osaleda Saaremaa erinevatel võistkondadel järgmistel võistlustel: (cid:127) Saaremaa võrkpalli naiskonnal Eesti MV Esiliigas (cid:127) Saaremaa naiskonnal 47. Eestimaa Omavalitsuste Suvemängudel (cid:127) Saaremaa naiskonnal 65. Hiiumaa võrkpalliturniiril (cid:127) Saaremaa noortel erinevatel võrkpalli turniiridel Eestis

Muud tegevused 2022. aastal panustas SVL heategevusse, tehes järgmist: (cid:127) SVL aitas Saaremaa Spordikoolil läbi viia sarja “Pühapäev spordiga”, mille peaeesmärk on küll tutvustada lastele kergejõustikku, aga ka sportimise võimalusi Kuressaares laiemalt, sealhulgas võrkpalli. Sari on suunatud 11-aastastele ja noorematele lastele, kuid koos lastega saavad sportlikke võimeid proovile panna ka lapsevanemad.

SAAREMAA VÕRKPALLI LIIT MTÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.