Rohkema info nägemiseks:

TORNIMÄE JAHIMEESTE SELTS MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 1143; jälgijaid - 10. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta TORNIMÄE JAHIMEESTE SELTS kohta arvamuslugu!"

TORNIMÄE JAHIMEESTE SELTS MTÜ hetkeolukord

Juba 1143 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 10 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,0 punktiga ja kommenteeritud 1 kord.

Tegevusaruanne 2022

Tornimäe Jahimeeste Seltsi põhikirja kohaselt on Seltsi tegevusvaldkondadeks jahipidamine ja selle korraldamine, jahinduse ja ulukihooldega tegelemine, oma liikmete kaudu jahikoerte kasvatamine ja koolitamise edendamine. Samuti oma liikmete kaudu jahijärelvalve ja looduskaitsetöös osalemine, loodussõbraliku mõtte- ja elulaadi ning tavade edendamine, jahindusest huvitatud isikute jahialaste teadmiste täiendamine, koolituse ja väljaõppe korraldamine, suhete arendamine ja ühise tegevuse edendamine teiste organisatsioonidega.

Tornimäe Jahimeeste Seltsi omanduses on Koorti jahimaja ning ajal, mil jahimaja ei ole seltsi liikmete kasutuses, osutab

Selts jahimajas soovijaile puhke- ja majutusteenust.

Seltsi juhatus korraldas 2022. aastal Seltsi tegevust kooskõlas seltsi põhikirjaga ja õigusaktidega. Küttides ja ulukihoolet korraldades täitsid liikmed Seltsi poolt Tornimäe jahipiirkonna kasutamiseks sõlmitud lepingut. Seltsi liikmed võtsid osa

Saarte Jahimeeste Seltsi ja Eesti Jahimeeste Seltsi korraldatud üritustest.

Põhilised tulud saadi liikmemaksudest ja küttimislubade müügist. Kuludeks olid peamiselt ulukihoolde ja ulukikaitsekulud ning Eesti JS ja Saarte JS liikmemaksud, osavõtutasud jahinduslikest üritustest ja muud tegevuskulud. 2015.aastast on

Koordi jahimajas olemas ka ulukite nahastamise- ja esmase töötlemise ruum.

Seltsi juhatuses on 11 liiget, juhatuse liikmed ei ole 2022 . aastal oma töö eest tasu ega hüvitisi saanud.

2020. aastal taotles Tornimäe Jahimeeste Selts PRIAst "Jahiulukite käitlemiskoha investeeringutoetus" toetusvoorust, millest saadi rahastus jahiuluki käitlemisruumi ehituseks koos vajalike seadmetega. Käitlemisruumi ehitus toimus aastal 2022.

2023. aastal jätkab Tornimäe Jahimeeste Selts jahindusalast tegevust. Eesmärgiks on säilitada Tornimäe jahipiirkonna ulukite asurkondade jätkusuutlikkus, ulukite omavaheline ja liigisisene hea vanuseline ja sooline struktuur.

Tornimäe Jahimeeste Seltsi liikmeskond on aastate vältel püsinud suur ja stabiilne ning pidevalt on lisandunud Seltsi liikmeks astuda soovijaid.

Seltsi majanduslik olukord on hea, võla- ega muid varalisi kohustusi Seltsil ei ole. Seltsil on oma tegevuse jätkamiseks küllaldaselt põhi- ja käibevara. Selts on jätkusuutlik, aktiivne ja arenev mittetulundusühing.

TORNIMÄE JAHIMEESTE SELTS MTÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.