Rohkema info nägemiseks:

WIMA ESTONIA MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 288; jälgijaid - 5. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta WIMA ESTONIA MTÜ kohta arvamuslugu!"

WIMA ESTONIA MTÜ hetkeolukord

Juba 288 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 5 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,0 punktiga ja kommenteeritud 1 kord.

Tegevusaruanne 2022

MTÜ WIMA Estonia on rahvusvahelisse WIMA International (www.wimaworld.com) organisatsiooni kuuluv vabatahtlike ühendus, mis koondab mootorrattahuvilisi naisi. Klubis on 2022. aasta lõpu seisuga 20 liiget. WIMA Estonia eesmärk on propageerida mootorrattasõitu naiste seas ja koondada ühiste huvidega inimesi.

2021. aastal koguti liikmemakse summas 600 eurot, saadi sihtfinantseering summas 5000 eurot, muud tulud olid summas 515 eurot.

Tegevuskulud olid kokku 5642 eurot ning aasta lõpetati 473 eurose kasumiga. 2022. aasta tulud liikmemaksudest olid 570 eurot, kulud olid summas 1090 eurot ning aasta lõpetati 405 eurose kahjumiga.Liikmemakse kasutatakse peamiselt ürituste korraldamiseks ning reklaamesemete jagamiseks, eesmärgiga tutvustada ühendust ja propageerida liiklusohutust.

2022. aasta tähtsaimad tegevused:

Puudusid suuremad erakorralised projektid. Jätkati juba selliste traditsiooniks kujunenud tegevustega nagu osalemine motohooaja ava- ja lõpuüritustel, aidati MTÜ-l Motokirg korraldada naistele suunatud mootorratturite sõidukoolitust ning panustati Eesti suurima rahvusvahelise motokokkutuleku Jõgevatreff toimumisse.

Peale koroonast tingitud paari aastast pausi korraldati uuesti WIMA Estonia poolt ellu kutsutud eelkõige naisratturitele mõeldud Naiste Päeva – seekord toimus see koostöös BMW Haabersti esindusega ning oli eelkõige pühendatud ratta ja varustuse hoolduse teemadele.

Nüüdseks juba 12 aastat on WIMA Estonia liikmed toetanud Tähetorni Lastekeskust ning selle tegevusega jätkati ka nüüd - lastega käidi koos küpsetamas, koos tehti käelisi tegevusi ning lastele tutvustati mootorrattaid. Toetati ka jõulude ajal toimuvat mootorratturite korraldatavat lastekodulastele suunatud Kommijagamise tuuri nimelist ettevõtmist.

Üheskoos tehti pikemaid ja lühemaid sõite Eestis ning naaberriikides. Arendati ka isiklikke sõiduoskuseid, muuhulgas osalesid WIMA Estonia liikmed üsna rohkearvuliselt spetsiaalses kruusasõidu koolituses.

2023. aastal plaanib MTÜ WIMA Estonia jätkata aktiivselt üritustel osalemist, nende organiseerimist ja oma elustiili propageerimist meedia ja muude vahendite abil. Kavas on osaleda vabatahtlikena erinevatel üritustel.

MTÜ WIMA Estonia palgal ei ole ühtegi töötajat ja juhatuse liikmed tegevusest kasu ega rahalist tulu ei saa.

Marju Uusküla, juhatuse liige

Mirja Kovru, juhatuse liige

Ave Melsas, juhatuse liige

Tiina Raun, juhatuse liige

WIMA ESTONIA MTÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.