Rohkema info nägemiseks:

TÕNIJA KÜLA SELTS MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 307; jälgijaid - 5. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta TÕNIJA KÜLA SELTS kohta arvamuslugu!"

TÕNIJA KÜLA SELTS MTÜ hetkeolukord

Juba 307 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 5 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

Tõnija Küla Selts on registreeritud Pärnu Maakontu Registriosakonnas 10.jaanuaril 2002.a. Tõnija Küla Selts hõlmab Tõnija, Põllu, Rõõsa külade elanikke ja tegevusi.

Tõnija Küla Selts jätkas 2022.aastal oma põhikirjaliste tegevuste elluviimist.

Tõnija Küla Seltsi põhikirjaliseks eesmärgiks on hoida korras ajalooline hiiepaik, kus asub kiige- ja palliplats, Tõnija küla keskpaik, kus asub bussipeatus, bussi ootepaviljon, mälestuskivi ja lipuvarras. Samuti kasutab Saaremaa valla poolt tasuta kasutamise lepinguga Tõnija külamaja.

Tõnija külamaja, küla keskpaiga ja kiigeplatsi korrashoid toimub Tõnija Küla Seltsi liikmete ( külade elanike) ühistegevusena. Materiaalsete kulutuste tegemisel (vajadusel inventari soetamisel) toetas Saaremaa Vallavalitsus. Külade elanike ühendamine läbi kogukondlike tegevuste- jaanituli, Teeme ära talgud, jm. Tõnija külamaja on rekonstrueeritud. Aastal 2022. aastal toimus seltsi igapäevane tegevus ( külamaja ja piirkonna tutvustamise üritud Külla Külla, jõuluüritus lõkkeplatsil vabas looduses ja muud üritused).

Selts võttis osa Saaremaa Toidufestivalist "KÜLLA KÜLLA", mille raames külastas meid üle 100 inimest. Koroona tõttu jäi osa planeeritud üritusi korraldamata.

Tõnija Seltsimajas on ühiskasutamiseks pesumasin, mille kasutamise eest makstakse seltsile kehtestud hinnakirjale alusel pestava masina täie eest. Tõnija seltsimaja kasutatakse järjest enam ka era ürituste läbiviimiseks, mille tule laekub samuti seltsi eelarvesse.

Tõnija kiigeplatsile paigaldati jalgpalli värav ja lastele mänguväljak.

Mittetulundusühingu vara tekib liikmemaksudest ja teenuste osutamisest. Samuti läbi projekti toetuste.

2022 aasta aruandeperioodil Tõnija Küla Seltsi juhatuse liikmed palka ei ole saanud.

Tõnija Küla Selts on jätkuvalt toimiv, jätkusuutlik ja tegutsev ettevõte.

TÕNIJA KÜLA SELTS MTÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.