Rohkema info nägemiseks:

EESTI EVANGEELSE LUTERLIKU KIRIKU RUHNU PÜHA MAGDALEENA KOGUDUS MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 254; jälgijaid - 5. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta EESTI EVANGEELSE LUTERLIKU kohta arvamuslugu!"

EESTI EVANGEELSE LUTERLIKU KIRIKU RUHNU PÜHA MAGDALEENA KOGUDUS MTÜ hetkeolukord

Juba 254 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 5 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

Eesti Evangeelse Luterliku Kiriku Ruhnu Püha Magdaleena kogudus loodi 1996. aastal. Esmakanne äriregistrisse (mittetulundusühing) 11.augustil 2004.

Koguduse tegevuseks on Jumala Sõna kuulutamine ja sakramentide jagamine ning kiriklike talituste läbiviimine. Tulu moodustub liikmeannetustest, annetustest ja korjandustest.

Pühapäevaste ja pühade jumalateenistuste arv oli 32, lisaks peetud jumalateenistusi ja palvusi 66, kokku teenistusi 98. Kodukülastuste arv 12.

Piiblitundide arv 5. Leeriõpetuse tundide arv 10.

Ristitute arv 4 , konfirmeeriti 2 inimest ja laulatati 2 paari.

Muusikatöös osales 6 inimest.

Lastetöös regulaarselt osalenud laste arv 5, lasteöö tundide arv 10, laselaagris osales 2 last.

Kogudus teeb koostööd kohaliku kooliga. Lapsaed lugesid jõuluteenistusel lektsioone. Koolilapsed käisid kirikus tutvumiskäigul. Luciapäeva tähistamine kirikus, vaimulikud vestlused koolitundides. Peapiiskop külastas kooli.

Kirikuhoone (vana kiriku) katuse tõrvamine. Uue kiriku seisukorrast ülevaate saamiseks telliti 2022.aastal kirikuhoone seisukorra ülevaateakt ja tehti rahataotlus Muinsuskaitseameti fondidesse. Raha taotlus uue kiriku torni restaureerimistööde tegemiseks on saanud positiivse otsuse (jaan.2023)

Saare elanikud suhtuvad kohalikku kirikusse lugupidavalt ja Ruhnu kirikuid peetakse kogukonna osaks.

Koguduse põhitegevuseks on usuline tegevus ja põhikirjast lähtuv majandustegevus. Koguduse juhatus on 5-e liikmeline ja juhatuse tööd juhib juhatuse esimees.

Koguduse annetajaliikmeid oli 19, kelledelt laekus kokku 4095 eurot ehk keskmiselt 216 eurot annetajaliikme kohta

Aruandeaastat võib pidada kordaläinuks.

Nõukogu ja juhatuse liikmetele liikme töö kohustuste eest töötasu ei makstud, arvestades töö vabatahtliku ja ühiskondliku iseloomu.

EESTI EVANGEELSE LUTERLIKU KIRIKU RUHNU PÜHA MAGDALEENA KOGUDUS MTÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.