Rohkema info nägemiseks:

KODUKANT LOOTVINA MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 344; jälgijaid - 0. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta KODUKANT LOOTVINA MTÜ kohta arvamuslugu!"

KODUKANT LOOTVINA MTÜ hetkeolukord

Juba 344 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 5,0 punktiga ja kommenteeritud 1 kord.

Tegevusaruanne 2022

Mittetulundusühing Kodukant Lootvina (edaspidi MTÜ) on avatud ja avalikes huvides tegutsev, füüsiliste isikute vabatahtlik ühendus. MTÜ põhieesmärkideks on seista külaelanike huvide eest, koondada külaelanikke ja tugevdada oma tegevusega kogukonna ühtekuuluvust, edendada küla- ja seltsielu,parandadakülaelukeskkondajaheakorda,propageeridakeskkonnasäästlikkueluviisi.

MTÜalustastegevustaastal2009.

AruandeaastaseisugakuulubMTÜ-sse26liiget.

MTÜtöödjuhatabjakoordineerib5-eliikmelinejuhatus,töölepingugatöötavaidisikuideiole.

MTÜtegevuskuludonkaetudtegevustoetustega.

MTÜ on korraldanud erinevaidtraditsioonilisi,tegevuskavapõhiseidjamittetraditsioonilisi,kogukonda ühendavaidjakülaelukeskkondaparandavaidsündmuseid.

Traditsioonilisedsündmused:

Uusaasta trall - toimus jaanuari teise nädalavahetuse laupäeval. Osalejaid ca 50, millega sündmus on rahvarohkeim üritus MTÜ tegevuses. On pidulaud, erinevad etteasted, tants ansambli

AbsolutLühissaatel.ToetasKOV.

Vastlad - toimus5.03,osalejaidca20.Sündmusetraditsioonideksonvastlasupp,vastlaliugja puusliku põletamine koos tuleloitsuga. 2022 aasta vastlaliug lasti potimäelt.Oliharuldaneaasta,sest lumel olijäine,tugevpind,mistagasvägapikadsõidudükskõikmisliulaskmisvahenditega.Vastlaliud olidühedpikimadmeieMTÜvastlapäevatraditsiooniajaloos.

Vabariigi Aastapäev - Vabariigi Aastapäeva tähistamine toimub alati 24. veebruaril. Üritus algab hommikul päikesetõusu tervitamise, vabariigi lipu heiskamise ja hümni laulmisega Lootvina külakeskuse platsil. Sellele järgneb hommiku kohvilaud, kiluleivad ja muud erinevad suupisted.

Osalejaid ca 15-20 inimest. Sündmus kestab lõunani.Päikeseloojumiselkogunebväiksemseltskond kalippulangetamisele.

Paastumaajapäev - teine sündmus mis toimub alati kindlal kuupäeval, mis on 25. märts. Sel päeval kogunevad kogukonna, aga kaugemalt tulnud naised päikesetõusul potimäele tervitama maaema.Lauldaksejaviiakseläbitraditsioonilekohaseidtavasid.

Talgud - toimusid 7. mail. Talgute tavapärane ülesanne on koristada ja kaunistada külakeskuse ümbrus. Riisuti lehti ja oksi, istutati lilli ja põõsaid. Parandati infostend. Reeglina toimuvad ka suuremahulised tööd. 2022. aastal jätkati külakeskuse teisel korrusel kahe endise sotsiaalkorterite koristustöödega. Eemaldati vana põrand, seintelt vanad kipsplaadid, lõhuti välja täielikult amortiseerunud ahjud. Ehitusprahi utiliseerimiseks oli tellitud ehitusjäätmete konteiner.

ToetasKOV.

Külapäev - viidi läbi 30. juulil. Toimusid seltskonna mängud ja tegevused nagu kasevihtade valmistamise võistlus, vikatiga niitmine, täpsussaagimine, naela löömine, õlle testimine, loterii.

Teadmisi kontrolliti viktoriiniga. Õhtu tantsumuusika eest hoolitses ansambel Vana Kallim. Toetas

KOV.

Rattamatk - toimus 3.09 ja seekordne matk viis julged rattasõidu huvilised Kriimani mõisa.

Marsruut Lootvina - Uniküla - Kriimani mõis - RoiujaSipekaudutagasiLootvinasse.Kriimanimõisasolid kohalikud entusiastid meile korraldanud vastuvõtuga, tutvustati mõisa põnevat ajalugu. Matkalõpusolisai külamajaskehakinnitadajakülamajasaunaslõõgastuda.

Pannkoogi hommikud - 2022. aasta oktoobrist on käimalükatudpannkoogihommikutetraditsioon mis toimub iga kuu viimasel pühapäeval. Idee kohaselt küpsetavad pannkooke, aga võib ka muid suupisteid või einet pakkuda, jooksva kuu sünnipäevalised. Sündmuse mõte on korra kuus külaelanikega kohtuda ning infot vahetada. Osalemiseks eipeaolemaMTÜliige,eipeaolemaisegikülaelanik,piisabkui oledelanudvõitunnedkedagikeselabLootvinas-Loginasningsoovidtullaõnnitlemajasuhtlema.

KODUKANT LOOTVINA MTÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.