Rohkema info nägemiseks:

RIIGI KAITSEINVESTEERINGUTE KESKUS

1
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 3722; jälgijaid - 13. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta RIIGI KAITSEINVESTEERINGUTE KESKUS kohta arvamuslugu!"

Tallinnas avatakse NATO küberkaitsekoostöö keskuse uus hoone

Tallinnas avatakse NATO küberkaitsekoostöö keskuse uus hoone 15. märtsil avati Tallinnas NATO suurima oivekeskuse, küberkaitsekoostöö keskuse (NATO CCDCOE) uus hoone, mis loob kaasaegsed võimalused NATO liikmesriikide ja partnerriikide kübervaldkonna ekspertide igapäevatööks. Hoone valmis Riigi Kaitseinvesteeringute Keskuse (RKIK) tellimusel. „Tõsiasi, et NATO küberkaitsekoostöö keskus on ainus oivekeskus, mis hõlmab kõiki NATO liikmesriike ja ka partnereid teiseltpoolt [...] The post Tallinnas avatakse NATO küberkaitsekoostöö keskuse uus hoone appeared first on Kaitseinvesteeringud.

Loe algallikast kaitseinvesteeringud.ee

Dropdown

kõik artiklid

Eesti sõlmis Hispaaniaga kaitsehangete koostöökokkuleppe

Eesti sõlmis Hispaaniaga kaitsehangete alase koostöökokkuleppe Riigi Kaitseinvesteeringute Keskuse (RKIK) peadirektor Magnus-Valdemar Saar ja Hispaania relvastu
kaitseinvesteeringud.ee

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.