Rohkema info nägemiseks:

ELVA KOOLITUSKESKUS MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 144; jälgijaid - 0. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta ELVA KOOLITUSKESKUS MTÜ kohta arvamuslugu!"

ELVA KOOLITUSKESKUS MTÜ hetkeolukord

Juba 144 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 5,0 punktiga ja kommenteeritud 1 kord.

Tegevusaruanne 2022

MTÜ Elva Koolituskeskus

MTÜ Elva Koolituskeskus on koolitusasutus täiskasvanutele. Pakume nii tööalaseid kui vabahariduslikke koolitusi. Meie eesmärk on ellu viia elukestva õppe ideed ning pakkuda koolitusi täiskasvanud õppijatele, mis võimaldavad omandada uusi teadmisi ja oskusi, aitavad tõsta konkurentsivõimet tööturul ning olla aktiivsed ühiskonna liikmed.

2022.aastal viisime läbi Elva valla poolt toetatud koolitusprojekti KOKOKUPI koolitused

Elvas, Rannus ja Rõngus.

Jätkasime koostööd Sihtasutusega Vapramäe-Vellavere-Vitipalu, kus korraldasime tervisliku toitumise koolituse Seeniorite Akadeemiale. Lisaks viisime läbi veel kolm tervisliku toitumise koolitust, kaks Harjumaal ja ühe Võrumaal.

Kokku osales 2022.aastal meie koolitustel 104 inimest ning läbiviidud õppijatunde oli 1524.

2023.aastal jätkame koolituste läbiviimist koostöös Elva vallavalitsuse ja teiste organisatsioonidega. Korraldame koolitusi vastavalt inimeste soovidele ja vajadustele, ümbritseva keskkonna tingimustele ning meie koolituskeskuse võimalustele.

Krista Noorkõiv Eeva Kumberg

Juhatuse liige Juhatuse liige

ELVA KOOLITUSKESKUS MTÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.