Rohkema info nägemiseks:

REUSE MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 393; jälgijaid - 0. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta REUSE MTÜ kohta arvamuslugu!"

REUSE MTÜ hetkeolukord

Juba 393 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

MTÜ ReUse tegevused: * 2012. aastal alustatud projektiga "Trash to Trend platvormi arendamine”, edasi arendati Nordic Council of Ministres’ toel “Wastemapping” (materjali raamatukogu) veebikaardistust koostööpartneritega Soomest Fida International ja Lätist NGO homo ecos; * SA Keskkonnainvesteeringute Keskuse poolt toetatud projektiga "UPMADE sertifikaadi arendustöö lõpetamine. Sertifikaadi ja UPCYCLING tootmismeetodi tutvustamine Eesti tekstiili- ja pehmemööbli tootjatele"; * Upcycling (väärtustava taaskasutuse) meetodil toodetud toodete vahendamisega; (cid:127) Taaskasutusvatiini tootmisega ja müügiga; * Trash to Trend veebipoes oleva kaubavaliku päevakohasena hoidmisega.

* Trash to Trend platvormil oleva Wastemapping rakenduse valmis saamine ja infoga täitmine.

2022. aastal jätkati Välisministeeriumi arengukoostöö ja humanitaarabi programmi raames projektiga "Täiesti Moest Väljas- inkubaatorlusprogramm Keenia naiste võimestamiseks!".

Projekti eesmärgid ja tegevused toetavad Eesti ja Aafrika koostöö arendamist ja tugevdamist hariduse ja naiste võimestamise valdkonnas.

Projekt “Täiesti moest väljas- väärtustava taaskasutuse inkubaatorlusprogramm Keenia naistele ” tugevdab

Keenia noorte ja naiste traditsioonilise käsitöö- ja kaasaegseid disainioskuseid, edendab kohalikku ettevõtlust ning teadvustab nii kohalikku kui ka rahvusvaheliselt laiemat avalikkust tarbijajärgse tekstiiliprügi olemusest, sellega kaasnevatest probleemidest ja võimalustest selle vähendamiseks. Projekti raames viidi läbi kohalike noorte ja naistega pooleaastane õppe- ja tootearendusprogramm, mille raames said Keenia naised praktilisi “upcycling” meetodil põhinevaid oskuseid, tehnilist tuge ja teadmisi tekstiilijäätmetest uute disaintoodete väljaarendamiseks. Programmi tegevusi saatis filmigrupp, kes jäädvustas Aafrikasse arenenud riikidest sissetoodud tekstiilijäätmete teekonda ning toob hiljem vaatajateni inspireerivaid lugusid kohalikest Keenia naistest, kes viivad väärtustava taaskasutuse abil läänest saabuva tekstiiliprügi tagasi rahvusvahelisele moeareenile.

Projekti tegevused toetavad Eesti panust üleilmsete kestliku arengu eesmärkide saavutamisse (tekstiilijäätmete väärtustav taaskasutus ja jäätmete vähendamime, ringmajanduse printsiibidel põhineva modedisaini ja rõivaste tootmise edendamine).

Projekti lõpptähtaeg oli 15.08.2022. Projekti kogumaksumus on 118 530 eurot. Projekt viidi läbi edukalt.

REUSE MTÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.