Rohkema info nägemiseks:

KALEVI JALGRATTAKOOL MTÜ

1
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 566; jälgijaid - 1. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta KALEVI JALGRATTAKOOL MTÜ kohta arvamuslugu!"

KALEVI JALGRATTAKOOL MTÜ hetkeolukord

Juba 566 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,8 punktiga ja kommenteeritud 6 korda.

Tegevusaruanne 2022

MTÜ Kalevi Jalgrattakool (edaspidi „MTÜ KJK“) on asutatud novembris 2009 ja kantud äriregistrisse 20.11.2009 numbri 80297681 all.

MTÜ KJK põhitegevuseks on lastele ja noortele jalgrattaspordi õpetamine, treeninglaagrite ja võistluste korraldamine, sportliku- ja tervisliku eluviisi arendamine, uute tippjalgratturite ettvalmistamine.

MTÜ KJK loomise tingis ESS Kalevi lagunemine - treeningrühmad pidid tööd jätkama, juba aastaid treeninud noorsportlasi ei saanud lihtsalt hüljata.

Natuke raha oma tegevuse jätkamiseks saime esimesel tegevusaastal Spordi- ja Noorsooametilt, natuke vara saime ESS Kalevi Jalgrattakoolilt aga põhiliselt tegutsesime ikkagi puhtast entusiasmist.

2022 aastal saime Riigilt; Tallinna linnalt ja sõbralikelt lähivaldadelt toetusi kokku ca 96 000 eurot; Jalgratturite Liidult ca 6700 eurot;

Kultuurkapitalilt ca 5100eurot; Kultuuriministeeriumilt 5000eurot. Eraldi on toetuste jagunemine toodud välja lisas :"Annetused ja toetused".

Oma osa suurusjärgus ca 8925 euri andsid eraisikud.

Õpilaste õppemaksud moodustasid tuludest ca 26%. Samas varustasime õpilasi treeningvarustusega ca 7700 euro eest tasuta. Parimatel on kogu treeningtegevus tasuta.

Saavutuste poolelt aastal 2022 võiksime välja tuua:

MTÜ KJK on Eesti parim klubi kolmeteistkümnendat aastat järjest Eesti absoluutarvestuses, 2022 ka parim noorteklubi.

Eesti meistrivõistlustelt võideti ca 100 medalit.

Treener Ado Hein tunnistati kaheksandat aastat järjest aasta parimaks treeneriks.

Meie kasvandikud Siim Kiskonen, Kirill Tarassov ja Markus Pajur sõidavad Prantsusmaa amatöörklubides.

2018 avati filiaal Viimsis Karulaugu spordihoones 30 õpilasega.

2017 avatud filiaalis Maardus on 20 õpilast, seega kokku osales aktiivselt MTÜ KJK treeniggruppides 2022 aastal 128 õpilast Tallinnast;

Viimsist; Harkust; Tabasalust ja mujalt Tallinna ümbrusest. Sellise tulemusega võib MTÜ KJK pidada end tõsiseks tegijaks Eesti noorte jalgrattasportlaste ettevalmistamisel.

Aastal 2023 loodame vähemalt sama taset hoida.

2022 aastal oli firmas kuus palgalist töötajat: Juhataja (nettopalk 10640.-) ja 2 täis- ja 3 osalise koormusega treenerit.

Jaanus Prükkel, juhatuse liige

KALEVI JALGRATTAKOOL MTÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.