Rohkema info nägemiseks:

VILJANDIMAA NAISTE TUGIKESKUS MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 194; jälgijaid - 2. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta VILJANDIMAA NAISTE TUGIKESKUS kohta arvamuslugu!"

VILJANDIMAA NAISTE TUGIKESKUS MTÜ hetkeolukord

Juba 194 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 2 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

Mittetulundusühingu Viljandimaa Naiste Tugikeskus põhitegevuseks 2022 aastal oli abistada ja toetada naisi, kes kogesid vägivalda, sealhulgas nii füüsilist, seksuaalset, psühholoogilist, majanduslikku vägivalda.

Naistele pakutakase kriisinõustamist telefoni teel 24/7 telefoni numbrile helistades 58 050 535 ning majutusele vasuvõtu valmidus on samuti ööpäevaringselt. Majutust pakutakse Viljandi linnas asuvas 3-toalises korteris.

Lisaks on naistel võimaluse vajadusel saada psühholoogilist abi ja juriidilist nõustamist.

Kõik teenused on naistevastase vägivalla ohvrile tasuta.

2022. aastal osutati naiste tugikeskuse teenust maakonnas halduslepingute alusel, st teenus oli riiklikult rahasatud. Teenust osutatakse vastavalt Ohvriabi seaduses sätestatule.

Kokku laekus tuluna sihtotstarbelislt teenuste osutamiseks 2022. aastal summas 55 000,- eurot.

2022. aastal abistati 56 naist ja nende lapsi, kes olid naistevastase vägivalla ohvrid ning pöördusid abi saamiseks tugikeskuse poole. Kokku pöörduti nõustamisele 593 korral. Majutusel olid naised 204 päeva ja nende lapsed 27 päeva.

MTÜ osales maakonnas vägivalla ohvrite abistamise võrgustikutöös ning tegi tihedat koostööd teiste sama teenust osutavate organisatsioonidega üle Eesti.

Seisuga 31.12.2022.a on 5 inimest, kes töötavad mittetulundusühingus osalise koormustega, sh 3 juhatuse liiget. Eraldi juhatuse liikme tasusid makstud ei ole. Palju tööd tehakse lisaks veel vabatahtlikkuse alusel.

2023. aastal jätkab MTÜ Viljandimaa Naiste Tugikeskus tegevust halduslepingu alisel, mille kohaselt saab MTÜ Viljandimaa Naiste Tugikeskus teenust osutada Viljandi maakonnas kuni 30.11.2023.a.

Juhatuse liikmed

Marju Tuoppi

Merle Albrant

Laivi Pilt

VILJANDIMAA NAISTE TUGIKESKUS MTÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.