Rohkema info nägemiseks:

IIDA KURSUSED MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 210; jälgijaid - 2. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta IIDA KURSUSED MTÜ kohta arvamuslugu!"

IIDA KURSUSED MTÜ hetkeolukord

Juba 210 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 2 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

Mittetulundusühingu IIDA Kursused majandusaasta möödus plaanipäraselt. MTÜ Iida Kursused tegutseb alates 2018.a 1.aprillist uues koolituskohas Põhja Pärnumaal, Kirikmõisa külas, Köstrimäe kinnistul ja ka koduses töötoas Nõmmel

Tallinnas.

IIDA Suvekoolis toimusid 2022 aastal kursused "Kangakudumise agõpetus", "Suurräti kudumine", "Rahvariidekangastekursuseks oli sellel aastal "100% linased tekstiilid". Meie külalisõpetaja juhendas kursuseid "Indigoga värvimine", "Loodusvärvid" "Kangastelgede valmistamise koolitus" jm.

MTÜ Iida Kursused 2022 aasta tuluks oli 11205 euri.

Tegevuse tulemiks 2022 aasta lõpus oli 1271 erot kasumit.

2022.a. jooksul toimus uue koolituskoha korrastamine ja remont, et oleks võimalus koolitusi korraldada uutes suuremates ruumides.

Mittetulundusühingus IIDA Kursused 2022. aastal töötajatele ja juhatuse liikmetele palka ega lisatasusid ei makstud.

Eva Liisa Kriis

MTÜ Iida Kursused

IIDA KURSUSED MTÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.