Rohkema info nägemiseks:

ÕPETAJATE ÜHENDUSTE KOOSTÖÖKODA. MTÜ

1
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 349; jälgijaid - 2. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta ÕPETAJATE ÜHENDUSTE KOOSTÖÖKODA. kohta arvamuslugu!"

ÕPETAJATE ÜHENDUSTE KOOSTÖÖKODA. MTÜ hetkeolukord

Juba 349 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 2 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

Koostöökoja ülesanne

MTÜ Õpetajate Ühenduste Koostöökoda on strateegiline partner Haridus- ja Teadusministeeriumile. Koostöökoja ülesanne on haridusühenduste tutvustamine, haridusühenduste koostöö arendamine, kogemuste vahetamine, aktiivne osavõtt hariduselust ja selle mõjutamine. Samuti koolituste korraldamine ja koostööpartnerite kaasamine.

Missioon

Õpetajate Ühenduste Koostöökoda on õpetajate võrgustikeülene koostööühendus, mis toetab õpetajate professionaalsust ja aktiivsust hariduselus, tagamaks õpilase igakülgse arengu.

Visioon

Õpetajate Ühenduste Koostöökoda on Eesti hariduselu kõigi valdkondade professionaalne arendaja ja tunnustatud partner.

Koostöökoja väärtused:

Aineühenduste koostöö (cid:127) leiame ühisosa, ühishuvid; (cid:127) tegutsemine ühiste eesmärkide nimel; (cid:127) usume muutustesse ja julgeme muuta.

(cid:127) professionaalne õpetaja (cid:127) avatud uuele, elukestva õppe väärtustaja ja arendaja.

(cid:127) parim õpipartner ja tugi õpilasele.

Hariduselu edendamine (cid:127) esindame haridusvaldkonna ühendusi; (cid:127) omame ühiselt väljatöötatud seisukohti hariduselu edendamiseks; (cid:127) oleme avatud ja usaldusväärne partner riigile hariduselu edendamisel.

Õpetajate Ühenduste Koostöökoja kaudu saab luua võimalusi (cid:127) kogemuste vahetamiseks, (cid:127) parima praktika jagamiseks, (cid:127) koolitusteks, seminarideks, (cid:127) õppematerjalide tutvustamiseks, koostamiseks ja seireks jne

Tulemusliku koostöö alusena näevad MTÜ liikmed, et koostöökoja tegevusse on kaasatud üle poolte õpetajate ühendustest, kellel on huvi ning tahe panustada aruteludesse, otsustamisse ja ühistegevusse. 2022 aasta detsembri seisuga on liikmeid 25.

Aasta 2022 peamised tegevused: (cid:127) haridusühenduste koostöö ja tegevuste toetamine- HTM strateegilise partnerina haridusühendusele tegevustoetuste väljamaksmine (cid:127) regulaarselt toimuvad haridusühenduste koostööpäev ja seminarid. Toimunud 4 suuremat sündmust-suvine koostööpäev, koostöötunnid veebis, juhtimiskoolituste planeerimine/võimaldamine koostöös Harnoga ühingute tegevuste võimestamiseks.

(cid:127) ühenduste esindajate kaasamine töörühmadesse nende aktiivse tegevuse toetamine, arutelud ja koostööplaanid, õppekava arendamine, õpetajate järelkasvu, põhikooli ja gümnaasiumi lõpueksamitega, õppevara, haridusvaldkonna arengukava 2021-2035 seotud küsimused jmt (cid:127) oluliste haridusvaldkondlike probleemkohtade arutelud ja lahendusettepanekud Teaduste Akadeemia hariduskomisjonis, Hariduse

Kvaliteediagentuuri komisjonis, Kultuurikomisjonis, Haridus- ja Teadusministeeriumis ning Harnos.

(cid:127) Juhatuse töö, ühenduste koostöö, kommunikatsiooni süsteemne arendamine ja parendamine

ÕPETAJATE ÜHENDUSTE KOOSTÖÖKODA. MTÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.