Rohkema info nägemiseks:

VÄIKE METSANURGA SELTS MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 164; jälgijaid - 3. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta VÄIKE METSANURGA SELTS kohta arvamuslugu!"

VÄIKE METSANURGA SELTS MTÜ hetkeolukord

Juba 164 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 3 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

VÄIKE METSANURGA SELTS MTÜ on moodustatud ja põhikiri on kinnitatud 16.10.2013.a. asutajaliikmete poolt. Ühingu tööst võtavad osa kõik ühingu liikmed. Ühingu liikmeks võib olla iga füüsiline isik, kes on valmis kaasa lööma ühingu eesmärkide elluviimisel ja täitma põhikirja nõudeid.

Ühenduse VÄIKE METSANURGA SELTS eesmärgiks on eelkõige kohaliku elu ja kogukonnaedendamine Harju maakonnas Saku vallas

Roobuka külas. Ühenduse tegevusvaldkonda kuuluvad: kohaliku kogukonna tugevdamine, Metsanurga tee mänguväljaku arendus, elukeskkonna parandamine, projektide kirjutamine, ühis ürituste korraldamine. Üldkoosolekute vahelisel ajal juhib ühingu tegevust juhatus.

2022. aastal paigaldati rajati mänguväljakule välijõusaal , korraldati talgud.

Juhatus on 3-liikmeline. Vastavalt ühingu kinnitatud põhikirjale on ühingu kõrgeimaks juhtorganiks ühingu liikmete üldkoosolek. 2022.a ei olnud ühingus töötajaid ja töötasusid ei makstud.

Juhatus kogunes ühelkorral ja üldkoosolek 1 korral.

2023. aasta suuremad plaanid on: 1. Mänguväljaku VI etappi välja ehitamine 2. Talgute korraldamine 3. Metsanurga tee ühiskondlik tegevus.

VÄIKE METSANURGA SELTS MTÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.