Rohkema info nägemiseks:

REVAL LADIES TC MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 279; jälgijaid - 19. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta REVAL LADIES TC kohta arvamuslugu!"

REVAL LADIES TC MTÜ hetkeolukord

Juba 279 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 19 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

Sissejuhatus

MTÜ Reval Ladies TC (edaspidi MTÜ) on vabatahtlikkuse alusel ühinenud isikute iseseisev kasumit mittetaotlev organisatsioon, mis tegutseb avalikes huvides. MTÜ asukohaks on Tallinn, Eesti Vabariik.

MTÜ põhitegevuseks on: (cid:127) Tennisekultuuri ja -mängu propageerimine, sh väljakutsemängude, ühistreeningute ja tenniselaagrite vormis; (cid:127) Tenniseturniiride korraldamine harrastajatele; (cid:127) Ürituste korraldamine; (cid:127) Liikmete ja tenniseklubide vahelise suhtlemise edendamine; (cid:127) Stipendiumite ja toetuse väljaandmine; (cid:127) Koolitustegevus; (cid:127) Heategevuse edendamine.

MTÜ asutatud 2016. aasta maikuus. MTÜ on Eesti Tenniseliidu liige. MTÜ’l on kokku lepitud tegevuse strateegilised eesmärgid ja pikaajaline visioon. Igal aastal lepitakse juhatuse poolt kokku järgneva perioodi tegevusplaan.

Põhitegevuse ülevaade

Aruandeperiood 2021/2022 möödus tavapärases rütmis.

MTÜ korraldas aruandeaastal 12 turniiri ja mitmeid tennisekultuuri propageerivat üritusi.Turniire peeti nii oma klubi seltsis kui ka teiste klubidega võisteldes, samuti olid mõned turniirid avatud igale soovijale. Samuti peeti turniire erinevates Eesti linnades. Turniirikalendrisse mahtus ka rannatennise turniir.

MTÜ jätkas Pall Pole Prügi kampaaniaga ning sellega seotud tegevustega.

Heategevus

MTÜ soov on nii ise osaleda kui ka olla algataja Eesti tennist edendavates heategevuslikes projektides.

2021/2022 tegevusaastal osalesid klubi liikmed taas koostöös Eesti Tenniseliiduga WTA korraldatud Tallinna turniiril vabatahtlike abilistena.

2021 algatas Reval Ladies TC kampaania "Pall Pole Prügi". Kampaania eesmärk on teadvustada tennisemängijaid ökoloogilisest jalajäljest, mida tekitab tennisepalli tootmine ja kasutamine. Lisaks on kampaania eesmärk leida kasutust kasutatud tennisepallidele. Selleks tarbeks on alates märtsis 2021 paigutatud spetsiaalselt tähistatud pallide kogumiskonteinerid kõikidesse Eesti suurematesse tennisekeskustesse.

Projekt on jätkuvalt käimas ning selle raames on toimunud mitmeid kohtumisi ja kossolekuid erinevate alade inimestega leidmaks taaskasutusvõimalusi kasutatud tennisepallidele. 50000 palli on saadetud Leetu, kus neist on toodetud mööblitallad.

Jätkame tööd leidmaks veelgi jätkusuutlikumat ja ka kohalikku väljundit pallidele.

Tulud ja kulud

MTÜ aruandeaasta tulud moodustuvad liikmemaksudest ja turniiride osavõtutasudest. Kulud on seotud põhiliselt tennisega seotud ürituste korraldamisega ning heategevusprojektides osalemisega.

Personal ja liikmeskond

MTÜ’l on kaks juhatuse liiget. Aruandeaastal aastal juhatuse liikmetele tasusid ei makstud.

REVAL LADIES TC MTÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.