Rohkema info nägemiseks:

TEAM HIIUMAA MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 178; jälgijaid - 1. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta TEAM HIIUMAA MTÜ kohta arvamuslugu!"

TEAM HIIUMAA MTÜ hetkeolukord

Juba 178 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

HIIUMAA JOOKSUGRUPP MTÜ tegevusaruanne 2022

Hiiumaa jooksugrupil on 31.12.2022 seisuga 34 liiget ja 2 juhatuse liiget. Aasta jooksul toimus 1 üldkoosolek ja 2 juhatuse koosolekut.

2022. aastal viisid Hiiumaa jooksugrupi eestvedajad ja liikmed ning sõbrad läbi 28 avatud ühistreeningut, kus osales keskmiselt 10,1 osalejat. Lisaks korraldati spordiüritusi ja hoiti käigus rajatud objekte.

Hiiumaa jooksugrupp andis 31.12.2022 seisuga Hiiumaa vallavalitsusele lepingu lõppemisega üle tasuta kasutamiseks saadud maa-ala ja sellele rajatud välijõusaali, aadressil Hausma tee 2, Kärdla.

Hiiumaa jooksugrupi kasutuses on jätkuvalt Lubjaahju 3a, Kärdla maa-ala ja sellele avalikuks kasutamiseks rajatud madalseikluspark.

Hiiumaa jooksugrupp korraldas 2022. aastal järgmisi spordiüritusi: * 1.10.2022 Tahkuna maastikujooks * 9.10.2022 Paluküla rattasõit (Hiiumaa spordinädalavahetuse raames) * 24.12.2022-1.01.2023 matk „Kõhtu ruumi“

Ühingu fookuses oli 2022. aasta II poolaastal ühistreeningute arendamise protsess, mille raames viidi läbi töötubasid ja intervjueeriti ühistreeningutel osalejaid ning huvilisi.

Hiiumaa jooksugrupi üritused ja treeningud kannavad Hiiumaa rohelist märki* ja Biosfääri programmiala logo** *Hiiumaa roheline märk on garantiimärk, mis omistatakse Hiiumaal toodetud kvaliteetsele kaubale, kaubagrupile või Hiiumaal pakutavale teenusele, mis on saadud jätkusuutliku majandamise tulemusena, väärtustab ning väärindab kohalikku loodus- või inimressurssi, traditsioonilisi oskusi ja kohalikku kultuuri.

**Biosfääri programmiala

UNESCO võrgustikku kuuluv Lääne-Eesti saarte biosfääri programmiala (BPA) tegutseb 1990. aastast ning alal on viis strateegilist eesmärki: 1) BPA on kujunenud kestliku majanduse ja looduskasutuse pilootpiirkonnaks; 2) looduslik mitmekesisus on säilitatud; 3) BPA on hoidnud ja eksponeerinud saarte kultuuripärandit; 4) BPA omab rohemajandust toetavat uuringu-, seire- ja koolitusprogrammi; 5) BPA eesmärkide saavutamisel toimib aktiivne koostöö.

TEAM HIIUMAA MTÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.