Rohkema info nägemiseks:

SITME RANNA SELTS MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 210; jälgijaid - 1. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta SITME RANNA SELTS kohta arvamuslugu!"

SITME RANNA SELTS MTÜ hetkeolukord

Juba 210 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

MTÜ Sitme Ranna Selts asutati 29.juunil 2017 Sitme ranna ümbruskonna külade elanike poolt. Asutajaliikmeid oli 7. Äriregistris tehti vastav kanne 06.07.2017.a. Selts liikmeteks astusid Ula, Talila ja Kanissaare külade elanikud. Asutamishetkel oli meil 27 liiget. Praegusel hetkel on meil seltsi liikmeid 26. Üldkoosoleku otsusega otsustati asutada toetajaliikme staatus. Käesolevaks hetkeks on meil 5 toetajaliiget. Samal aastal (2017) otsustas selts taotleda Pöide Vallavalitsuselt Sitme paadisadama ja Sitme katastriüksuse oma valdusse. Vald otsustaski anda kaks katastrit seltsi ehk külade valdusse ja 23.10.2017 sõlmiti notariaalselt hoonestusõiguse seadmise leping meie seltsi kasuks 99 aastaks. Seltsi eesmärk on korrastada Sitme sadama rannaala ja paadisoon puhkajatele ning harrastuskalastajatele. Eelkõige aga ümbruskonna elanikele.

2018 aastal tegimegi esimesed heakorrastustööd. Rahalised vahendid tulid esmalt seltsi liikmetelt ja kalastajatelt toetusena. Ka Saaremaa

Vallavalitsus rahuldas meie toetuse taotluse.

2019 aastal jätkus ranna heakorrastustööd ja paadisadama slipi ning selle juurde viiva tee ehitus/korrastamine. Vallalt saime heakorrastustöödeks ja ehituseks 2400 eurot toetust (sihtfinantseerimine). Selle eest teostati mehhanismidega ehitus-korrastustöid, ostsime killustikku slipi juurde viiva tee parendamiseks, territooriumil asuva võrkpalliplatsi taastamine ( paigaldati uus geotekstiil ja liiv). Vana liiv võrkpalliplatsilt veeti ujujatele rannaalale. Paigaldati lisaks teine piknikulaud palkidest ja 4 pinki puhkajatele. Soetati Divero Ehituselt uus tualett/välikäimla. Selle paigaldame 2020 aasta kevadel.

Suve jooksul teeme jooksvaid heakorrastustöid (niitmine) pidevalt vastavalt ilmastikuoludele. Korraldasime ümbruskonna elanikele ja külalistele volbritule, jaanitule ja muinastule.

2019 aastal 11.juunil kinnitas Saaremaa Vallavalitsus oma korraldusega MTÜ Sitme Ranna Seltsi külavanema kohustuste täitjaks (Ula, Talila,

Kanissaare ja Pöide-Keskvere külades) alates 02.06.2019.a., viieks aastaks.

Seltsi juhatus on kolmeliikmeline ja on valitud tegevjuht. Palgalist ametikohta seltsil ei ole, ei ole sõlmitud töölepinguid. Kõik tööd tehakse ühiskondlikus korras ja vabal tahtel.

Seotud osapooltega ei ole tehtud tehinguid ega antud muid olulisi soodustusi.

2020 aastal jätkas selts heakorrastustöödega rannaalal. Külavanemana oleme tellinud randa viiva teeäärte puhastamise võsast, samuti Ula ja

Talila külla viivate teeäärte puhastamine võsast. Vastava töö teostamiseks on sõlmitud kokkulepe OÜ-ga Reta Puit.

2021 aastal jätkasime heakorratöödega rannaalal. Külavanemana tegime hooldustöid oma neljas külas (Ula, Talila, Kanissaare ja

Pöide-Keskvere). Kanissaare külla paigaldasime ohtlikku kurvi liikluspeegli. Ula külas teostasime ekskavaatoritöid vanade kiviaedade ümbertõstmisega kuna vald teostas Ula küla teel mustkatte paigaldust. Talila ja Pöide-Keskvere külades teostasime tavapärast hooldustööd (niitmine, trimmerdamine). Talila külas teostasime koos Vallavalitsusega külatänava laiemaks tegemise ja katmise killustikuga.

2021.aastal kanti meie valduses ja hooldada olev rannaala Sitme sadamas väikesadamate registrisse ja anti meie sadamale nimi-Sitme Sadam.

2022 aastal teostasime Sitme Sadamas heakorratõid. Korrastasime kalastajatele ette nähtud tee ja parkimisala killustikuga. Pidevalt niitsime ja trimmerdasime rannaala. Nimetatud tööde teostajaks oli FIE Mäe Talu. Paigaldasime koos külaelanikega randa lipumasti koos tuulelipuga.

Sitme Sadamasse viiva tee äärte puhastamise võsast teostasime oma liikmetega.

MTÜ Sitme Ranna Selts on jätkuvalt tegutsev ja jätkusuutlik ühing.

SITME RANNA SELTS MTÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.