Rohkema info nägemiseks:

SUARU KALASADAM MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 307; jälgijaid - 0. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta SUARU KALASADAM MTÜ kohta arvamuslugu!"

SUARU KALASADAM MTÜ hetkeolukord

Juba 307 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

MTÜ Suaru Kalasadam jätkas 2022. aastal tegevust.

Kohalikele kakuamibrigaadidele pakuti jätkuvalt tõsteteenust konsoolkraanaga. Kihnut külastas Muhu väina regatt ning Suaru kalasadam pakkus teenuseid ka regatil osalejatele - mitmeid jahte tõsteti kahjustuste hindamiseks ja remontimiseks veest välja Suaru kalasadama konsoolkraanaga.

Silduvaid aluseid oli tavapäraselt kümmekond.

Kaitseliidu Pärnumaa maleva Soontagana malevkonna suveõppusele oli Suaru kalasadam paatide hoiustamise baasiks.

Ka 2022. aastal osales MTÜ Suaru Kalasadam Kihnu suve suurima ürituse "Kihnu Mere Pidu" korraldamisel, koostööpartneriks SA Kihnu

Kultuuriruum. Üritust toetas Euroopa Merendus- ja Kalandusfond meetme "Kalanduspiirkonna kohaliku arengu strateegia rakendamine" raames.

Samast toetusmeetmest tuge saanud ujuvkai rajamise projekti dokumentide pool viidi lõpuni samuti 2022. aastal ning PRIA ja Kihnu vald kinnitasid toetuste nõuetekohase kasutamise aruanded.

Oluline sissetulekuallikas Suaru kalasadamale on platsirent. Nii teeniti suveperioodil tulu jalgrataste rendifirmalt ning sügis-talvisel perioodil paatide hoiustamiselt Suaru kalasadamas. Viimast teenust on kalasadamal kavas edasi arendada.

SUARU KALASADAM MTÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.