Rohkema info nägemiseks:

MOSO STUUDIO MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 150; jälgijaid - 1. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta MOSO STUUDIO MTÜ kohta arvamuslugu!"

MOSO STUUDIO MTÜ hetkeolukord

Juba 150 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

MTÜ MoSo Stuudio on asutatud 29.03.2018. aastal.

MTÜ MoSo Stuudio tegevuse eesmärgiks on sportimiseks ja vaba aja veetmiseks soodsate tingimuste loomine ja tegevuse kaudu inimeste elukvaliteedi parandamine ja ühiskondliku aktiivsuse tõstmine.

2018. aastal soetas MTÜ oma tegevuse alustamiseks 16 batuuti ja teisi treeningvahendeid - hantleid, matte, pilatese palle, suuri treeningpalle, puidust võimlemispulki. Lisaks sellele rentis MTÜ endale sobivad ruumid, kus oma tegevust alustada.

Aasta 2019 oli väga edukas. Alustasime veebruaris uues suuremas saalis rühmatreeninguid. Tellisime juurde batuute, et suurendada klientide arvu saalis. Kõik planeeritud üritused õnnestusid ja tõid kaasa uusi kliente. Sügisest liitus meiega uus vesivõimlemise treener, mis võimaldas paremini ära kasutada basseini ja pakkuda rohkem vesivõimlemise treeninguid. Rühmatreeningute hulka lisandus: väikegrupi treening ja naistele mõeldud tantsulisem treening „Femme Flow“.

Aasta 2020 algus oli edukas. Alustasime jaanuaris uue rühmatreeninguga- Piloxing, mis tõi meile palju uusi kliente. Lisaks tänu erinevatele vesivõimlemise treeneritele kasvas klientide hulk ka basseinis. Märtsi alguses seoses COVID-19 viiruse kiire levikuga Saaremaal, pidime sulgema uksed kolmeks kuuks. See oli väga keeruline aeg, sest tööd teha polnud võimalik. Avasime taas juunis treeningsaali, kuid bassein jäi suletuks. Tänu valla poolsele toetusele saime avada sügisesel treeninghooaja ka basseinis ning külastatavus kasvas klubis kiiresti. Kahjuks aastal lõpul oli viiruse levik taas laialdane ning olime sunnitud detsembri viimastel nädalatel klubi sulgema.

Aasta 2021 hooaja algus oli seoses COVID-19 piirangute tõttu taaskord keeruline, sest eelnev aasta oli jätnud tugeva majandusliku jälje. Hooaja alustamine tegi meid ettevaatlikuks ning esialgu vähendasime tunduvalt oma treeningute hulka. Kevadine viiruse laialdane levik sundis meid taas klubi uksi sulgema ja seetõttu pidime mõtleme uutele võimalustele, kuidas edasi minna.

Aasta 2023 põhiliseks eesmärgiks on leida soodsam rendipind, vähendada oma tegevuse koormust, kuid samas jätkata kvaliteetsete treeningute pakkumisega.

Organisatsiooni juhatus hindab mittetulundusühingu jätkusuutlikuks.

MOSO STUUDIO MTÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.