Rohkema info nägemiseks:

HARMI HARIDUSSELTS MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 391; jälgijaid - 0. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta HARMI HARIDUSSELTS MTÜ kohta arvamuslugu!"

HARMI HARIDUSSELTS MTÜ hetkeolukord

Juba 391 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

MTÜ Harmi Haridusseltsi majandusaasta aruande periood on 01.01.2022-31.12.2022.

Ühingu põhieesmärk on edendada hariduse andmist Harmi mõisas maal elu säilimiseks ja parema elukvaliteedi tagamiseks. Sellest tulenevalt tegeldakse peamiselt Harmi mõisa kompleksi ülalpidamise ja arendamisega loomaks seeläbi paremaid võimalusi mõisa ruumides tegutseva

Gaia kooli individuaalõppekeskus toimimiseks. Ühtlasi pakub mõisa kompleks häid võimalusi kogukonna tegevusteks nagu näiteks filmiõhtud, kohtumisõhtud, sportimine jne. Lisaks tegeldakse ruumide sündmusteks rendile pakkumisega.

Aastal 2019 tehti esimesed investeeringud õpi- ja kogukonna tegevuste tingimuste parandamiseks ning jätkati möödunud majandusaastal.

Aastal 2020 soetati koolimööbel ning jätkati tegevuse arendamist.

Eeldatav järgmine suurem investeering on plaanitud küttesüsteemidesse ja võimla remont.

Plaanis on palgata projektijuht, kes korraldab mõisa kompleksi rentimist ja seal sündmuste korraldamist omatulu teenimis eesmärgil.

HARMI HARIDUSSELTS MTÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.