Rohkema info nägemiseks:

SATSERINNA MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 233; jälgijaid - 0. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta SATSERINNA MTÜ kohta arvamuslugu!"

SATSERINNA MTÜ hetkeolukord

Juba 233 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

Mittetulundusühing “Satserinna” asutati 08.10.2019. Ühingu eesmärgiks on Saatse piirkonna külade elukeskkonna areng ning kohaliku kogukonna koostöö.

Oma eesmärkide saavutamiseks viib ühing ellu järgmisi tegevusi: korraldab talguid ja ühisüritusi ning teisi kohalikke elu edendavaid ettevõtmisi (cid:127) algatab ja juhib piirkonna arendusprojekte (cid:127) teeb piirkonna külade ühistegevuseks ja elukvaliteedi parandamiseks tegevusi (cid:127) soodustab koostööd külade elanike vahel (cid:127) teeb koostööd omavalitsusega (cid:127) teeb koostööd teiste sarnaste eesmärkidel tegutsevate organisatsioonidega (cid:127) arendab turismi ja tegeleb kohaliku tooraine ja pärandkultuuri väärindamisega (cid:127) astub vajadusel teiste sarnaste eesmärkide nimel tegutsevate organisatsioonide (cid:127) liikmeks

Ühing juhindub oma tegevuses mittetulundusühingute seadusest, kohaliku omavalitsuse korralduse seadusest, raamatupidamise seadusest ning muudest Eesti Vabariigis kehtivatest normatiivaktidest ja põhikirjast.

Mittetulundusühing Satserinna tööd juhib 3 liikmeline juhatus: Ingrit Kala, Sirje

Kruusamäe, Ahti Lillestik.

Töötasu makstud ei ole.

Aruandeaasta tulem oli 23 233 eurot.

Ülevaade 2022 aasta tegemistest:

Suurimaks ettevõtmiseks oli külaplatsile laululava ehitamine. Eelmisel aastal oli esitatud taotlus Setomaa programmi, projekti omafinantseeringu kattis Setomaa vald. Külaplatsile ehitati laululava, WC-d, varjualune koos laua ja pinkidega, paigaldati prügikastid ja renoveeriti kaev. Töid teostas MM Palkmajad OÜ (Marved Mäesaar).

Sõirapäev. Lisaks muuseumi juures tegevustele oli avatud piirkonnas 8 talu. Päeva teises pooles toimus MTÜ eestvedamisel lauluava avamine. Tänati ehitajat, esines Obinitsa Uus

Teater etendusega „Nigu nõidus“ ja päeva lõpetas tantsuõhtu ansambliga „Nedsaja Küla

Bänd“.

Talgupäev. Tegime heakorrapäeva külaplatsil, kus osales üllatavalt palju inimesi.

Puhastasime pargi võsast, riisusime ja tegime ettevalmistusi lauluava avamiseks.

Päädnitsapäeva korraldamine. Päädnitsapäev on Saatse piirkonna traditsiooniline kirikupüha. MTÜ on võtnud oma hooleks sel päeval käsitöölaada, kirmaski ja õhtuse tantsupeo korraldamise. Saime kenasti hakkama. Tantsuks mängis ansambel „Einar ja

Ojar“.

Aastalõpu tähistamine. Kogunesime 31.jaanuar külarahvaga külaplatsile, toimus aastavahetuse matk ja seejärel laululaval heade soovide edastamine ja ühine tähistamine.

29. juuni 2023

SATSERINNA MTÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.