Rohkema info nägemiseks:

KREENHOLMI AED MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 36; jälgijaid - 0. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta KREENHOLMI AED MTÜ kohta arvamuslugu!"

KREENHOLMI AED MTÜ hetkeolukord

Juba 36 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

2022. aasta jooksul toimus Kreenholmi aias 5 avatud töötuba ning 5 suunatud töötuba Narva Linna Sotsiaalhoolekande keskuse klientidele.

Töötubades said kokku ja tuttavaks väga erinevad inimesed: kohalikud elanikud, osalejad mujalt, kunstnikud ja disainerid Eestist ning välismaalt.

Oskused, mida töötubade käigus omandati olid praktilised kuid praktilise tegevuse juures mõtiskleti erinevate teemade üle, keskendudes inimese ja teiste liikide omavahelisele suhestumisele.

2022 hooaja töötubade kaudu toimis Kreenholmi aed kui NARTi värav, mille kaudu said kunstile ligi need inimesed, kes tavaliselt sellega kokku ei puutu. Õues tegutsemine meelitas ligi möödakäijaid, sest aias tegutsevad inimesed on “lähenetavad”. Märkasime, et aia töötubade osalejatel tekkis huvi ja julgus NARTis samal ajal toimuvat näitust külastada, mida muudmoodi ilmselt poleks tekkinud.

Usume, et töötubade projekt aitas suunata Kreenholmi kogukonda (residendid ja kohalikud) ökoloogilise mõtlemise suunas. NART-ile andis võimaluse kaasata oma tegevustesse laiemat kohalikku publikut. Narva Linna Sotsiaalhoolekande keskuse klientidele oli see võimalus tegeleda loominguga vabas õhus koos kunstnikega Eestist ja mujalt maailmast. Kokkuvõttes andis projekt tugeva panuse NARTi suuremale nähtavusele ja siinsete tegevuste lõimumisele Narva kogukonnaga.

Aastal 2023 oleme aia projektijuhtimise Narva kohalikele vabatahtlikele edasi andnud ning plaanime MTÜ sulgeda.

KREENHOLMI AED MTÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.