Rohkema info nägemiseks:

Q-SPACE MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 99; jälgijaid - 0. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta Q-SPACE MTÜ kohta arvamuslugu!"

Q-SPACE MTÜ hetkeolukord

Juba 99 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

Peamised tegevused esimesel aruandeaastal: (1) 10 avalikku linastust ja arutelu Tallinnas PÖFFi raames, Sõpruse kinos, Filmimuuseumis ja Baltic Pride’is LGBTQ+ teemadel ja õigustest.

Arutelusid juhtisid ja ekspertidena osalesid 18 iinimest kohalikust LGBTQ+ kogukonnast ja kaheksa (režissöörid, aktivistid) rahvusvahelisest kogukonnast. Iga üritust toetas 10–14-päevane minimeedia PR-kampaania, kasutades sotsiaalmeedia, infopartnerite ja blogijate tuge. Meie ulatus läbi tasulise sihtimise võimaldas meil jõuda rohkem kui 60 000 inimeseni. Üritusel osales 825 inimest.

(2) Neli ühepäevast koolitust ja töötuba, kolm Tallinnas ja üks Narva linnas koostöös Narva Kunstiresidentuuriga. Koolitused hõlmasid järgmisi teemasid: Aktiivsus kultuuri ja meeskonnatöö kaudu (Tallinn), Comic Arts Workshop „Coming Out“ (Narva ja Tallinn) ning ohutud ja kaasavad ruumid, meeskonnatöö. Uuriti mitmeid teemavaldkondi, nt väljatulemine – parimad tavad, LGBTQ+ õigused on inimõigused, homo-/transfoobia põhjused ja selle vastu võitlemine, poliitiline korrektsus, soolise identiteedi ja seksuaalse sättumuse kõigi spektrite uurimine. Kokku osales nendel üritustel 64 inimest.

(3) LGBTQ+ väljaannete levitamine: Jagatud 180 tasuta infoühikut. Infobrošüürid ja voldikud on seotud mitmesuguste LGBTQ+ teemadega, nagu väljatulek, aktsepteerimine, õige LGBTQ+ terminoloogia, ajalugu, queer ruumid, aktivism ja koomiksid. Esemeid jagati kõigil avalikel üritustel ja partnerorganisatsioonide kaudu (Tallin, Narva ja Tartu).

(4) Vabatahtlike programm: Korraldati neli värbamist, et meelitada ligi teatud oskustega inimesi – tõlkimist, filmimist, videotöötlust, fotograafiat, disaini. Vabatahtlikud on aktiivselt toetanud filmide tõlkimist ja sotsiaalmeedia (eesti, vene, ukraina) postitusi. Lisaks pakutakse kohapeal tuge, aidates müüa suveniire, pildistades üritusi jne. Korraldasime viis töökoosolekut/minikoolitust vabatahtlikele ürituste toetamiseks ja kaks veebipõhist töökoosolekut/minikoolitust vabatahtlikele tõlketegevuseks. Vabatahtlikus meeskonnas on praegu 40 inimest. Käivitus noortevahetus

Saksamaa partneritega LSVD. Programmis osaleb 7 vabatahtlikku ja nad veedavad 10 päeva Hamburgis uhkusnädalal 2023. aasta augustis.

Q-SPACE MTÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.