Rohkema info nägemiseks:

RÕUGE JÄÄHALL SA

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 264; jälgijaid - 14. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta RÕUGE JÄÄHALL SA kohta arvamuslugu!"

RÕUGE JÄÄHALL SA hetkeolukord

Juba 264 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 14 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2023

2023. aastal osales SA Rõuge Jäähall oma oskusteabe ja kogemusega tennise arendamises Rõuge vallas. SA hoiab käigus Rõuge aleviku tenniseväljakut. Kevadel korraldati väljaku korrashoiu talgud.

Tenniseväljakut on võimalik kasutada kõigil soovijatel läbi elektroonse broneerimise süsteemi. Välja on arendatud digilahendus väljaku kasutamise eest maksmiseks ja väljaku värava avamiseks. Jätkuvalt panustatakse elektroonse broneerimise võimaluste täiustamisele, 2023.

aastal vahetati välja maksekeskuse makselahendus.

2024. aastal jätkatakse aktiivselt tennise populariseerimise ja õpetamise tegevusega. Eesmärgiks on läbi tennise edendada tervist ja kogukonda.

2023. aastal viidi läbi traditsioonilised Rõuge valla meistrivõistlused tennises.

SA Rõuge Jäähall juhatuse ja nõukogu liikmetele ei ole aruandeperioodil tasusid makstud.

Finantssuhtarvude tabel:

Finantssuhtarv Valem 2023 2022

Varade rentaablus Aruandeaasta tulem / Varad -0,06 -0,05

Omakapitali rentaablus Aruandeaasta tulem / Netovara -0,06 -0,05

Kulude katteaste Tulud/Kulud 0,19 0,11

Finantssuhtarvude analüüs:

Aruandeaastal on varade ja omakapitali rentaablus negatiivne ning võrreldes eelmise perioodiga on mõlemad suurenenud 30%. See näitab, et

SA Rõuge Jäähall ei ole oma varade ja netovara kasutamisel olnud efektiivne.

Kulude katteaste on aruandeaastal 0,19, mis näitab, et iga kulutatud euro kohta sai SA Rõuge Jäähall kahjumit 0,19 eurot.

Võrreldes eelmise perioodiga on see suurenenud 72%.

RÕUGE JÄÄHALL SA kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.