Rohkema info nägemiseks:

ORU EVANGEELNE RAHVAÕPISTU SA

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 116; jälgijaid - 3. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta ORU EVANGEELNE RAHVAÕPISTU kohta arvamuslugu!"

ORU EVANGEELNE RAHVAÕPISTU SA hetkeolukord

Juba 116 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 3 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

Sihtasutus Oru Evangeelne Rahvaõpistu loodi 2019. aasta oktoobris. Sihtasutus tegutseb Oru mõisas Oru külas Kose vallas Harjumaal. Oru mõis kuulub Tuhala Kaarli kogudusele, kes on rahvaõpistu asutaja. Sihtasutuse põhikirjaliseks eesmärgiks on vaikuse rännakute, retriitide ja koolituste (ÕPIKODADE) korraldamine ja kristliku elulaadi-keskuse arendamine.

Retriidid ja vaikuse rännakud, samuti palverännakud, on erilaadsed õpikojad nn „vaikuse-kultuuri“ või inimese sisekultuuri tundmaõppimiseks ja süvendamiseks – mis sobitub hästi ka moodsa sõnastuse: „vaimse tervise koolitus” alla.

Naiste käsitöötuba (mõisa II korrusel) avati 09. novembril 2020. Sisustus (kangasteljed, õmblusmasinad jm) on soetatud omavahenditest ning projektitoetustega (KOP, Kose Vald).

Meeste käsitöötuba (mõisa I korrusel) valmis 2020-2021. Puutöö seadmed (paksushöövel, lintsaag ja puruimur) soetati Harjumaa

Omavalitsuse Liidu (KOP) projektiga.

2022 toimusid õpitoad (-kojad) naiste- ja meeste käsitöötubades: (sõba ja kirivöö kudumine, laastukatuse ehitamine jm). KASVU-ÕPIKODA alustas septembris (2022 4 korda) ja lõpetas aprillis 2022 – osalejaid 10. VAIKUSE ÕPIKODA (nädalalõpu retriit) toimus 2 korral, osalejaid kokku 9. VIDEVIKU ÕPIKODA (kord kuus reedeti alates oktoobrist), osalejaid 21.

2021.a. astus Oru Evangeelne Rahvaõpistu Eesti Vabaharidusliidu liikmeks.

ORU EVANGEELNE RAHVAÕPISTU SA kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.