RENERKI KAUBANDUSE OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 3416 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 37 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,8 punktiga ja kommen

RENERKI KAUBANDUSE OÜ hetkeolukord

Juba 3416 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 37 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,8 punktiga ja kommenteeritud 67 korda.

Tegevusaruanne 2023

Renerki Kaubanduse OÜ asutati 21.07.1993 a.

Renerki Kaubanduse OÜ põhiliseks tegevusvaldkonnaks EMTAK 2008.2.1 järgi on: - 95221 Kodumasinate ning majapidamis- ja aiatööriistade parandus.

Suurimateks lepingulisteks hooldusteenust ostvateks partneriteks on Sandmani Grupi AS, Antista AS, AS LHV Kindlustus, LG Electronics Latvia

Ltd, Gorenje Polska Sp.z o.o., BSH Home Appliances AB Eesti filiaal, Electrolux Eesti AS, Miele SIA Eesti filiaal, Samsung Electronics Baltics

Ltd.

Peamine müügiartikkel, seadmete remonditeenus, müüakse kompleksteenusena (seadme remont, seadme logistika ja remondiks kulunud varuosad/materjal). Täiendavaks müügiartikliks on varuosade müük ilma remonditeenuseta.

Käibepõhiselt jaguneb (cid:127) Remonditeenus (k.a. konsultatsioonid ja nõustamine) 46% (cid:127) Remonditavate seadmete logistika 10% (cid:127) Varuosade müük (nii remonditeenusele kui ka eraldi) 44%

Alltöövõtjate osutatud remonditeenuse vahendus on kukkunud märgatavalt, moodustades 21% kogu käibest, millest 90% on Arwest OÜ osa.

Logistikateenuse osas vahendatakse valdavalt grupi logistika teenust (Antista AS).

2023. aastaks seatud eesmärgid jäid täitmata, majandusaastat ei õnnestunud lõpetada kasumiga. Peamisteks põhjusteks on peamiselt poliitilisest olukorrast tingitud sisseostetavate teenuste/materjalide hinna ja elukalliduse tõus.Seatud strateegilised ülesanded täideti.

2023. aastal, võrreldes 2022. aastaga, kasvas müügitulu 3,5%, tööjõukulud 15%, muud tegevuskulud jäid suuremate muutusteta.

2024. majandusaastaks seati ülesandeks taastada kahjumita äritegevus. 2024 aasta strateegiliseks prioriteediks jäeti parandusteenuse kvaliteedi (põhiliselt teenuse jätkusuutlikuse ja reageerimiskiiruse) tagamine, grupi jaeteeninduse IT keskkonna (SASS) ja hooldusteenuse IT keskkonna edasine integreerimine, Leedu ja Läti hoolduskeskkonna arenduse igakülgne tugi.

Juhatus koosneb 1 liikmest, kellele ei ole makstud tasusid ega tehtud soodustusi. Samuti ei ole juhatuse liikmele ette nähtud soodustusi, hüvitisi ega garantiisid juhatusest lahkumisel.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.