KAARSILLA KINNISVARA OÜ

1
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 7699 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 68 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,3 punktiga ja kommen

KAARSILLA KINNISVARA OÜ hetkeolukord

Juba 7699 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 68 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,3 punktiga ja kommenteeritud 5 korda.

Tegevusaruanne 2022

Äritegevuse ülevaade

OÜ Kaarsilla Kinnisvara on tegutsenud kinnisvaraarenduse valdkonnas üle 25 aasta. Selle aja jooksul on ettevõtte kinnisvaraportfell kasvanud 92 550 m2-ni, millest ligikaudu 52% moodustavad kaubanduspinnad, 32% büroopinnad ja 16% lao- ja tootmispinnad. OÜ Kaarsilla Kinnisvara hallata on 26 hoonet ligikaudu 350 rentnikuga. 2022.a. jätkas ettevõte investeerimist uutesse kinnisvara objektidesse ning olemasoleva kinnisvara arendamist.

Majanduskeskkond

COVID-19 pandeemiaga seoses kehtestatud piirangute lõppemine mõjutas positiivselt ettevõtte majandustegevuse tulemusi. Rendipindade hinnad taastusid normaalsele tasemele ja ettevõtte müügitulu kasvas.

Sõjategevus Ukrainas koos Venemaale rakendatud majandussanktsioonidega avaldas mõju ettevõtte majandustegevusele läbi ehitushindade kasvu ja materjalide tarnete keerukuse. Eeltoodud asjaolud koos inflatsiooni kasvu ja EURIBOR-i tõusuga on aeglustanud ja edasi lükanud suuremate kinnisvaraarenduste alustamist.

Majandustegevuse tulemused 2022.a. oli ettevõtte müügitulu 11,9 miljonit eurot ( 2021.a. 8,9 miljonit eurot), kasv 33,7%. Müügitulu kasv toimus olulises osas uute arenduste ja olemas olevate rendipindade kõrvalkulude tõusu arvelt (oluliselt kasvasid sisendhinnad elektril ja gaasil). Põhiosa müügitulust moodustas kinnisvarainvesteeringute rent ja nendega seotud teenused. Rendituludest moodustas 58% kaubanduspindade rent, 32% büroopindade rent, 6% laopindade rent ja 4% tootmispindade rent. Ettevõtte bilansimaht seisuga 31.12.2022.a. oli 112,8 miljonit eurot. 2022.a. majandustegevuse tulemuseks oli kasum 9,5 miljonit eurot.

Investeeringud

Aruandeaasta alguses valmis Tartus Kandikülas Vana-Kandi 3 kinnistul ligikaudu 2 600 m2 laohoone.

2022.a. mais soetati hoonestatud kinnistu Tartu linnas aadressil Ringtee 31, kus rentnikuna jätkab Toyota ametlik esindaja.

Kevadel sõlmiti ehitajaga projekteerimise ja ehitamise töövõtuleping Tartu linnas Kandikülas Männiku kinnistule ligikaudu 4 900 m2 ärihoone ehitamiseks. Hoone valmib 2023.a. suvel.

2022.a. augustis sai kasutusloa 1 200m2 laohoone Tartu vallas Raadi alevis Nõlvakaare 8 kinnistul, kus üks rentnikest on Cramo Estonia AS.

Novembris sõlmiti ehitajaga projekteerimise ja ehitamise töövõtuleping Tartu linnas Tehnika 3 kinnistule ligikaudu 4 700m2 büroohoone ehitamiseks. Hoone valmib 2023.a. lõpuks.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

GALERII ⟩ Septembris Raadil uksed avav Selver sai nurgakivi

Raadi piirkonna elanikud saavad septembrist minna sisseoste tegema Tartu valla suurimasse toidukauplusse, kus lisaks Selveri toidupoele asuvad mitmeid vajaminev
kaarsilla.ee

Tehnika 3 ärihoone sai kasutusloa

Tartu Linnavalitsus väljastas 14.02.2024 kasutusloa Tartu linnas asuva, Tehnika tn 3 ärihoonele. Suure liiklusvooga Turu tänava ääres asuvas hoones on üüritavat
kaarsilla.ee

Annelinna kerkis uus toidukauplus

Täna avati Tartus Annelinnas uus toidupood. Kauplus kuulub A1000 Marketi jaeketti.  Suure liiklusvooga Kalda tee ääres asuvas hoones on kaubanduspinda ligi 1800
kaarsilla.ee

Raadi elanikud saavad tuleval suvel selveris poodelda

Septembri lõpus väljastati ehitusluba kaubandushoonele Tartu vallas Raadil. Kaarsilla Kinnisvara rajab sinna piirkonna suurima, ligi 4500 ruutmeetri suuruse kau
kaarsilla.ee

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.