INTRAC EESTI AS

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 16 172 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 134 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,6 punktiga ja kom

INTRAC EESTI AS hetkeolukord

Juba 16 172 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 134 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,6 punktiga ja kommenteeritud 57 korda.

Tegevusaruanne 2022

INTRAC Eesti AS on ettevõte, mille peamine tegevusvaldkond hõlmab metsa-, ehitus-, põllumajandus- ja materjalikäsitlusmasinate ning nende lisavarustuse ja varuosade müüki, hooldust ja remonti. Lisaks sellele pakub ettevõte ka masinate väljarentimise teenust. INTRAC Eesti AS on ka Husqvarna metsa- ja aiatehnika müügi ja hooldusega tegelev ettevõte. Ettevõte esindab Eestis mitmeid tuntud kaubamärke. Nende hulka kuuluvad John Deere Forestry, mis on tuntud oma metsalangetus- ja väljaveotraktorite poolest; Manitou, mis on spetsialiseerunud materjalikäsitlusmasinatele; Develon, mis on tuntud oma ehitusmasinate poolest (endine Doosan); Case, mis on samuti ehitusmasinate tootja; Massey Ferguson, mis on tuntud oma põllumajandustraktorite ja kombainide poolest; Bomag, mis toodab pinnasetihendajaid ja asfaldilaotureid; Veekmas, mis on teehooldusmasinate tootja; Svetruck, mis on suure tõstejõuga materjalikäitlusmasinate tootja; Dal-Bo ja Kongskilde, mis mõlemad toodavad põllumajandusmasinate haakeseadmeid; Husqvarna, mis on metsa- ja aiatehnika tootja; Parker, mis toodab hüdraulikatooteid; ning Hardi, mis on taimekaitsepritside tootja.2022. aastal jätkus Eesti majanduses eelmisel aastal alanud elavnemine. INTRAC Eesti AS müügikäive oli 32,8 miljonit eurot, mis oli 6,5% võrra suurem kui möödunud aastal, mil see oli 30,8 miljonit eurot. Ettevõtte eesmärgiks võetud kasumlikkuse taastamine õnnestus hästi, teenides puhaskasumit 709 tuhat eurot, võrreldes 2021. aasta kasumiga, mis oli 232 tuhat eurot.

Müügimahud kasvasid kõigis tootegruppides, välja arvatud metsatehnika, kus oli suurim kasv eelmisel aastal. 2022. aastal oli suurim kasv materjalikäitlustehnika osas, mis kasvas 43%. Metsatehnika müügimaht langes 8%. Tegevusvaldkonniti toimus suurim kasv varuosade müügis, mis kasvas 37%. Masinate müügimahtudes kasvu ei toimunud, mis jäi eelmise aasta tasemele.2022. aastal tarnis INTRAC Eesti AS oma klientidele 190 ühikut rasketehnika masinaid, sealhulgas 143 uut ja 47 kasutatut. Uute masinate ühikuline müük kasvas 1%, kuid kasutatud masinate müük langes. Suurima osakaalu müügikäibest moodustasid 2022. aastal metsatehnika müük ja hooldus, mis moodustasid 36% ning ehitustehnika müük ja hooldus, mis moodustasid 24%.

Ettevõtte põhiliseks tegevuspiirkonnaks on Eesti Vabariik. Ekspordi ning Euroopa Liidu riikidesse müügi osakaal oli 2022. aastal 15%, mis oli sama, mis 2021. aastal. Suurimaks sihtriigiks oli Läti, suuresti tänu müükidele sõsarfirmasse.

Ettevõtte kuludest suurima osa moodustasid müüdud kauba sisseostukulud, mis olid 2022. aastal 82,2% kõigist kuludest, võrreldes 2021. aasta 85,7% -ga. Üldhalduskulude osakaal oli 15,3%, võrreldes 2021. aasta 13,8% -ga ning turustuskulud moodustasid 0,6%, võrreldes 2021. aasta 0,5% -ga kogukuludest. Tööjõukulud moodustasid 3,3 miljonit eurot, mis oli 18% suurem kui eelmisel aastal.2022. aastal teostas INTRAC Eesti AS investeeringuid summas 0,7 miljonit eurot, millest 0,5 miljonit eurot investeeriti väljarenditavasse rasketehnikasse. 2021. aastal olid investeeringud 0,8 miljonit eurot, sealhulgas väljarenditav rasketehnika 0,5 miljonit eurot.

Ettevõtte keskmine töötajate arv oli 2022. aastal 79 inimest, mis oli sama, mis 2021. aastal.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Corle uue rasketehnika tarnib INTRAC

Corle peamiste ärisuundade pikaajaliseks toetamiseks tarnib INTRAC Eesti neli tipptasemel ekskavaatorit. Ekskavaatorid on erinevas suuruses ning vahetavad välja
ssb.ee
Corle peamiste ärisuundade pikaajaliseks toetamiseks tarnib INTRAC Eesti neli tipptasemel ekskavaatorit. Ekskavaatorid on erinevas suuruses ning vahetavad välja senise rasketehnikapargi. Uute ekskavaatorite tootjaks on maailmas jõuliselt kanda kinnitanud Lõuna-Korea tootja Doosan. Üheskoos ekskavaatoritega tarnitakse spetsiifilised lisaseadmed ning paigaldatakse videojälgimissüsteem. Corle juhatuse esimehe Priit Uuemaa sõnul on tegemist sammuga, mis toetab ettevõtte pikaajalist strateegiat kasvada võrguehitusvaldkonna kõige efektiivsemaks tegijaks turul. Uue masinapargi väärtus on 0,5MEUR.

Quicke esilaaduritel on koorma kaalumise võimalus

Quicke ainulaadse laadurijuhti abistava süsteemi abil saate täieliku kontrolli oma igapäevase äri üle. Süsteem koosneb koorma kaalumise funktsioonist, mis kaalu
ssb.ee
Quicke ainulaadse laadurijuhti abistava süsteemi abil saate täieliku kontrolli oma igapäevase äri üle. Süsteem koosneb koorma kaalumise funktsioonist, mis kaalub koormust tõstmise ajal, oleku monitorist, mis annab juhile täieliku kontrolli laaduri positsioonist ja koormast, ning hoolduse meeldetuletustest, mis aitavad laaduri eest hoolitseda, et selle tööiga pikendada.

DOOSAN sihib veerandit Eesti ehitustehnika müügiturust

Ehitustehnika müügis maailma kuuendal kohal oleva kaubamärgiga Doosan esinduslepingu sõlminud Intrac loodab lähima viie aasta jooksul võita 20-25% Eesti ehitust
ssb.ee
Ehitustehnika müügis maailma kuuendal kohal oleva kaubamärgiga Doosan esinduslepingu sõlminud Intrac loodab lähima viie aasta jooksul võita 20-25% Eesti ehitustehnikaturust. Intrac Eesti tegevjuht Kert Kaljurand kinnitas märtsi keskel toimunud Doosani avatud uste päeval, et usk uude esindatavasse kaubamärki on suur ja plaanid ambitsioonikad.

Koostööleping DOOSAN\'iga

DOOSAN ja INTRAC on sõlminud pikaajalise turustuslepingu kolme Balti riigiga, et kasvada koos ehitustehnika müügi valdkonnas Baltimaades.
ssb.ee
DOOSAN ja INTRAC on sõlminud pikaajalise turustuslepingu kolme Balti riigiga, et kasvada koos ehitustehnika müügi valdkonnas Baltimaades.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.