VALGA VESI AS

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 5833 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 50 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,6 punktiga ja kommen

VALGA VESI AS hetkeolukord

Juba 5833 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 50 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,6 punktiga ja kommenteeritud 11 korda.

Tegevusaruanne 2022

AS Valga Vesi on organisatsioon, mille põhieesmärk on pakkuda oma klientidele kvaliteetset vee- ja kanalisatsiooniteenust ning laiendada oma teenuseid uute klientidega, kes liituvad ühisveevärgi ja -kanalisatsiooniga. Lisaks sellele on AS Valga Vesi võtnud endale kohustuse hoolitseda tänavavalgustuse eest ning arendada seda Valga valla territooriumil. 2022. aasta majandusaastal kehtestati uus vee- ja kanalisatsioonihind ning omavalitsus on andnud AS Valga Vesi ülesandeks hoolitseda ka sademevee rajatiste eest Valga valla territooriumil. See tegevus on kaasatud põhivahenditele proportsionaalselt kanalisatsiooniteenuse hinnas.

AS Valga Vesi vee müügimaht oli 2022. aastal 380,18 tuhat kuupmeetrit. Teeninduspiirkonna elanikele müüdi vett 290,98 tuhat kuupmeetrit ja ettevõtluse veetarbimine oli 89,20 tuhat kuupmeetrit. Reovett puhastati 844,050 tuhat kuupmeetrit, millest elanikkonnale oli 284,53 tuhat kuupmeetrit ja ettevõtlusele 192,59 tuhat kuupmeetrit. Ülejäänud maht tuleneb infiltratsioonist.27. mail 2022 kinnitas Konkurentsiamet uue vee- ja kanalisatsiooniteenuste hinna, mis hakkas kehtima 1. juulist 2022. Selle tulemusena ühtlustus hind kõigis müügipiirkondades Valga vallas.2021. aastal alustati Lüllemäe veemajandusprojektiga. Projekteerimis-ehitushanke võitnud OÜ Taristu Grupp viis läbi vastavad torustike ja reoveepuhasti projekteerimistööd ning ehituse, mis toimus põhiliselt 2022. aastal. Projekti tähtaeg oli juunis 2022, kuid ehitustööd viibisid ning reaalselt lõpetati projekt oktoobris 2022.

Projekti maksumuseks kujunes 554 569 eurot, millest AS Valga Vesi omaosalus moodustas 208 629 eurot, ülejäänu, s.o 345 940 eurot panustas SA Keskkonnainvesteeringute Keskus. Kokku oli rajatavate ja rekonstrueeritavate veetorustike kogupikkus 240 meetrit, isevoolsete kanalisatsioonitorustike kogupikkus 1860 meetrit ning survekanalisatsiooni torustike kogupikkus 580 meetrit. Lisaks rekonstrueeriti-rajati kokku kolm reoveepumplat ning reovee nõuetekohaseks puhastamiseks rekonstrueeriti amortiseerunud Lüllemäe reoveepuhasti.

Kaagjärve veemajandusprojekti taotlus esitati SA Keskkonnainvesteeringute Keskusele summas 481 575 eurot, millest KIK-i toetus moodustas antud projekti heakskiitmisel 250 000 eurot. Hanke tulemusel kujunes töö aga oluliselt kallimaks – kokku 656 000 eurot, samas KIK-i poolne toetussumma ei muutunud. Hanke võitjaks osutus sama ehitaja nagu Lüllemäel – Taristu Grupp OÜ. Ehitustöödega alustati novembris 2022. Koguprojekti lõplik tähtaeg on juunis 2023.

Reoveekogumisala terviklikkuse tagamiseks ehitas AS Valga Vesi 2022. aastal täiendavad...

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Veevarustuse ja reovee ärajuhtimise ning puhastamise teenuse hindade kehtestamine alates 01.juulist 2022

VEEVARUSTUSE JA REOVEE ÄRAJUHTIMISE NING PUHASTAMISE TEENUSE HINDADE KEHTESTAMINE
ssb.ee
VEEVARUSTUSE JA REOVEE ÄRAJUHTIMISE NING PUHASTAMISE TEENUSE HINDADE KEHTESTAMINE

AS Valga Vesi alustas tsirguliinas tehase tänaval ehitustöödega

08.juunil alustasime Tsirguliinas Tehase tänaval vee- ja kanalisatsioonitrasside ehitustöödega.  Loodame, et tehtavad tööd häirivad võimalikult vähe kohalikke e
ssb.ee
08.juunil alustasime Tsirguliinas Tehase tänaval vee- ja kanalisatsioonitrasside ehitustöödega. Loodame, et tehtavad tööd häirivad võimalikult vähe kohalikke elanikke, palume mõistvat suhtumist.

Valga teatajas ilmus artikkel valla veemajandusest

Juunikuu Valga Teatajast leiab lugeja artikli, mis kajastab veemajanduse olukorda Valga vallas. AS Valga Vesi juhataja Jüri Teder räägib täpsemalt  uutest, alat
ssb.ee
Juunikuu Valga Teatajast leiab lugeja artikli, mis kajastab veemajanduse olukorda Valga vallas. AS Valga Vesi juhataja Jüri Teder räägib täpsemalt  uutest, alates 1.juulist 2022 kehtima hakkavatest vee- ja kanalisatsiooniteenuse hindade põhjustest ning kujunemisest. Valga Teatajat saab lugeda SIIN .

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.