R-MASINAGRUPP OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 412 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 2 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,8 punktiga aga komment

R-MASINAGRUPP OÜ hetkeolukord

Juba 412 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 2 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,8 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Osaühing R-Masinagrupp põhitegevuseks on metsamaterjali laadimisteenuse osutamine klientide laoplatsidel. Teenuse osutamine toimus 2022.a. ainult Eesti Vabariigis. Aruandeaasta realiseerimise käive oli 47 231 eurot, mis võrreldes 2020.a.vähenes 601 euro võrra. 2023.a aastal jätkatakse samade tegevussuundadega.

OÜ R-Masinagrupp majandustegevuse tsükliks on üks aasta, mis ühtib kalendriaastaga.

Osaühingu majandustegevus ei mõjuta oluliselt keskonna-ja sotsiaalseid mõjusid. Oma äritegevuses järgib osaühing R-Masinagrupp kehtestatud seadusi , suhtumine keskkonda on heaperemelik ning loodust säästev. Ettevõtluse eesmärk on tagada tootmise stabiilsus, omakapitali tulutase ja reageerida turumuudatustele.

Juhtkonna hinnangul on osaühing R-Masinagrupp jätkuvalt tegutsev majandusüksus.

OÜ R-Masinagrupp juhatus koosneb ühest liikmest, juhatuse liikmetasu talle ei makstud.

Osaühingul on üks liige, kes on ühtlasi ka juhatuse liige.

Tegevjuhi tasu oli 2022 a. 10800 eurot. Keskmine töötajate arv oli 1 ning töötasude kogusumma oli 10800 eurot (bruto tasu).

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.