AUTO BASSADONE OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 20 804 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 241 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,5 punktiga ja kom

AUTO BASSADONE OÜ hetkeolukord

Juba 20 804 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 241 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,5 punktiga ja kommenteeritud 300 korda.

AUTOHALLE OÜ tegevusaruanne 2022

AutoHalle Osaühing, mida edaspidi nimetatakse ka „Ettevõtteks“, on tuntud oma pühendumuse poolest erinevate automarkide, sealhulgas Citroëni, Honda, Hyundai, Isuzu, Suzuki ja SSangYong sõidukite müügi, hoolduse, remondi ja keretöödega. Lisaks uute autode müügile on ettevõte spetsialiseerunud ka kasutatud autode müügile, pakkudes klientidele laia valikut kvaliteetseid ja usaldusväärseid sõidukeid.

Ettevõte on osa Bassadone Automotive Group kontsernist, mis on olnud aktiivne Baltikumi turul alates 1997. aastast. Alates sellest ajast on kontsern pühendunud Eesti, Läti ja Leedu pidevale ärikasvule, pakkudes klientidele kvaliteetseid sõidukeid ja teenuseid.2022. aasta 9. septembril otsustas AutoHalle Aktsiaseltsi ainuosanik ühingu ümber kujundada osaühinguks. Ühingu osakapitali suurus jäi endiseks ning peale ümberkujundamist on ettevõtte juhtimisstruktuur ühtne teiste Bassadone Automotive Group kontserni ettevõtetega.

AutoHalle OÜ tegevuse peamine fookus 2022. aastal oli jaemüügiäri laiendamine ja edendamine. Suurimat kasvu näitasid 2022. aastal ettevõtte portfelli eelmisel aastal lisandunud uued kaubamärgid Hyundai +64% ja Suzuki +410%. Ettevõtte Eestis on koondatud Tallinna ja Harjumaa piirkonda.2021. aastal tehtud investeering tütarettevõttesse AutoHalle SIA on end õigustanud. Riia salongis on esindatud kõik automargid, mida Bassadone grupp Baltikumis maaletoojana esindab: Peugeot, Citroën, Hyundai, Suzuki, Isuzu ja SsangYong. 2022. aastal õnnestus ettevõttel tugevdada esindatavate brändide positsioone Läti turul. AutoHalle SIA aastane müügitulu oli 12,7 miljonit eurot.

AutoHalle OÜ käive 2022. aastal oli 31 855 tuhat eurot (2021. aastal 71 595 tuhat eurot). Käive kahanes 55,5% võrreldes 2021. aastaga (2021. aastal kasvas 5,8% võrreldes 2020. aastaga). Peamine käibelanguse põhjus on tingitud asjaolust, et 2021. aastal (jaanuar kuni november) tegutseti lisaks jaemüügile Citroeni maaletoojana Baltikumis ning 2022. aasta oli esimene aasta, mil ettevõte tegutses ainult jaemüügi sektoris.

Uute autode müük kahanes võrreldes eelmise aasta tulemusega 74,5% (2021. aastal kahanes 1,7% võrreldes 2020. aastaga). Lisaks jaemüügi ja maaletoomise võrdlusbaasi erinevusele on müügimahu langusele avaldanud mõju ka autotootjate tarne- ja toormeprobleemid, mis olid tingitud koroonakriisi järelmõjudest ning poliitiliselt ebastabiilsest olukorrast.

Kasutatud autode müük kahanes võrreldes eelmise aasta tulemusega 35% (2021. aastal kasvas 5% võrreldes 2020. aastaga). Kasutatud autode müügi langus on seotud uute autode müügi vähenemisega, millest tulenevalt vahetusautodena saabuvate autode hulk kahanes.

Järelturu (autode hooldus- ja keretööd ning varuosade müük) käibeks jäi 2022. aastal 5 751 (2021. aastal 5 317) tuhat eurot, mis oli 8% rohkem kui 2021. aastal (2021. aastal kahanes 19% võrreldes 2020. aastaga).

AutoHalle OÜ juhtimissüsteem on kontrollitud Bureau Veritas Certification poolt ja vastab standardi ISO 9001:2015 nõuetele ja keskkonnajuhtimissüsteem vastab standardi ISO 14001:2015 nõuetele. Ettevõttele on oluline keskkonnasõbralikkus ja töötajate teadlikkus tegevusega seotud keskkonnaaspektide kohta. AutoHalle kontseptsioon toetab nii autokaubanduse elektrifitseerumist kui kiiret digitaliseerumist.

Kvaliteedipoliitika otstarbekust analüüsitakse järjepidevalt igal aastal juhtkonnapoolse ülevaatuse käigus. Toimub pidev kvaliteedi parandamine ning juhtimis- ja planeerimissüsteemi edasiarendamine.

AutoHalle OÜ pärjati teist aastat järjest "Great Place to Work" tiitliga. Oktoobris 2022 väljastatud sertifikaat kinnitab, et ettevõte on teist aastat järjest uuringus osalenud ettevõtete seas parimate hulgas. Rahvusvaheline sertifikaat tunnustab tööandjaid, kes on pühendunud silmapaistva töötajakogemuse ja usaldusliku töökultuuri loomisele. AutoHalle OÜ usaldusindeks 2022. aastal oli 82%, mis oli suurepärane tulemus ning võrreldes 2021. aastaga oli tõus 12% ( 2021. aastal 70%).

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Hyundai Motorsport pikendas lepingut Ott Tänaku ja Thierry Neuville’ga - Hyundai

Hyundai Motorsport pikendas koostöölepingut FIA Autoralli Maailmameistrivõistluste (WRC) sõitjate Ott Tänaku ja Thierry Neuville’ga alates 2022....
ssb.ee

Auto-Bon Laagri salongi lisandub Hyundai kaubamärk - Auto-Bon AC

Peagi avatakse Tallinna sissesõidul Laagris, Auto-Bon AC AS autokeskuses, uus Hyundai müügisalong. Hyundai müügitegevust alustatakse alates 1. märtsist 2021, kõ
ssb.ee
Peagi avatakse Tallinna sissesõidul Laagris, Auto-Bon AC AS autokeskuses, uus Hyundai müügisalong. Hyundai müügitegevust alustatakse alates 1. märtsist 2021, kõigile standarditele vastav salong avatakse sel suvel.

Uus Honda Jazz e:HEV sai uute rangete Euro NCAP standardite kohaselt parimad hinnangud. - Auto-Bon AC

Uus Honda Jazz e:HEV sai uusimates Euro NCAP ohutuskatsetes, mille hulka kuulub mitu uut ranget hinnangut, maksimaalsed viis tärni. Jazzil on uus täiustatud ker
ssb.ee
Uus Honda Jazz e:HEV sai uusimates Euro NCAP ohutuskatsetes, mille hulka kuulub mitu uut ranget hinnangut, maksimaalsed viis tärni. Jazzil on uus täiustatud kerekonstruktsioon ning selle põhivarustusse kuulub ulatuslik aktiivsete ohutusfunktsioonide ja juhiabisüsteemide komplekt. See hoolikalt integreeritud aktiivsete ja passiivsete ohutusfunktsioonide kombinatsioon tugevdab mudeli mainet Euroopa ühe ohutuima sõiduautona.

Honda e osaleb Eesti aasta auto 2021 finaalis - Auto-Bon AC

Automaailmas toimuvaid muudatusi peegeldab asjaolu, et kui mullu pääses esikuuikusse esmakordselt elektriauto (Audi e-Tron), siis tänavu on finaalis juba kaks p
ssb.ee
Automaailmas toimuvaid muudatusi peegeldab asjaolu, et kui mullu pääses esikuuikusse esmakordselt elektriauto (Audi e-Tron), siis tänavu on finaalis juba kaks puhtalt elektri jõul liikuvat autot (Honda e ja Porsche Taycan) ning lisaks on 100% e-versioon Peugeot 208 mudelivalikus.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.