SELECT SERVICE PARTNER EESTI AS

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 2285 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 33 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,5 punktiga aga komme

SELECT SERVICE PARTNER EESTI AS hetkeolukord

Juba 2285 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 33 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,5 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

SELECT SERVICE PARTNER EESTI AS TEGEVUSARUANNE 30. SEPTEMBRIL 2022 LÕPPENUD MAJANDUSAASTA KOHTA

Select Service Partner Eesti AS asutati 25.03.1999.a. ainuaktsionäri Eurest International B.V. poolt ning kanti äriregistrisse 04.05.1999.a. Select

Service Partner Eesti AS ainuaktsionär on SSP Sweden Financing AB.

Aktsiaseltsi tegevusalaks on restoraniteenused ja jaekaubandus.

Lõppenud majandusaastal opereeris aktsiaselts toitlustuskohti Magistrali Kaubanduskeskuses, Marienthali, ja Veerenni büroohoonetes,

Foorumi ärimajas ning Tallinna Lennujaamas.

Majandusaasta 2021/2022 kujunes väljakutsete rohkeks, kus CoVid-19 pandeemiast tingitud kriis asendus Venemaa – Ukraina sõjast tingitud kriisiga. Samas oli taastumine pandeemiast üle ootuste kiire – koostatud eelarve sai ületatud. Selle tingis ühelt poolt tarbijate kindlustunde kasv aga ka pandeemia ajal tehtud muutustega jätkamine, eelkõige efektiivsuse hoidmine ja kasvatamine. Samas oli väga keeruline säilitada kasumlikkus ekstraordinaarse inflatsiooni ja palgasurve foonil.

Sai ellu viidud eesmärk kahjumlike lepingute osas, kus nii Magistrali kui Foorumi keskusega sõlmitud lepingud lõpetati ennetähtaegselt mõlemaid pooli rahuldavalt ja ettevõttele lisakohustusteta.

Tagamaks ettevõtte jätkusuutlikus ning vastamaks seaduses sätestatud omakapitali nõudele, konverteeriti ettevõtte emaettevõtelt saadud laen osaliselt aktsiakapitaliks oktoobris 2021 (aktsiakapitali suurendamine mitterahalise sissemaksega tasaarveldatuna nõudega).

Ettevõtte äritegevuse hooajalisus on marginaalne ega mõjuta oluliselt äritsüklit. Lõppenud majandusaastal oli täheldada teatavat kliendiarvu kasvu lennujaamas ja langust ärihoonetes, mis on tavapärane.

Ettevõtte tegevusega ei kaasne mingeid olulisi keskkonna- ja sotsiaalseid mõjusid.

Majandusaastal 2022/2023 on plaanis laiendada tegevust tuttavatel turgudel (büroohooned ja transpordisõlmed), kindlustada ja tugevdada olemasolevaid toidukohti ning analüüsida laienemisvõimalusi teistele turgudele. Suurimaks väljakutseks saab olema jätkuvalt kõrge inflatsiooni ja kvalifitseeritud tööjõu puudusest tingitud palgasurve keskkonnas ettevõtte planeeritud kasumlikkuse kasv.

24. veebruaril 2022 puhkenud sõjaline konflikt Venemaa ja Ukraina vahel on tekitanud majanduslikku ja sotsiaalset määramatust. Tulenevalt ebakindlast olukorrast ning selle pidevast muutumisest pole juhtkonnal esialgu võimalik anda usaldusväärset kvantitatiivset hinnangut konflikti mõju kohta ettevõttele. Võib eeldada, et ettevõtte äritegevusele see otsest tugevat mõju ei avalda ning ettevõtte jätkab äritegevust 2022/2023.

aastal samades mahtudes.

Select Service Partner Eesti AS nõukogu koosneb 3 liikmest, juhatus 1 liikmest. Nõukogu ja juhatuse liikmetele tasu ei maksta.

Select Service Partner Eesti AS töötajate keskmine arv aruandeperioodil oli 18.

Töötajatele makstud töötasu üldsumma oli aruandeperioodil 361 556 eurot.

Select Sevice Partner Eesti AS juhatuse liige Reet Savastver

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.