RADEXPERT OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 581 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 21 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,8 punktiga aga kommen

RADEXPERT OÜ hetkeolukord

Juba 581 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 21 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,8 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Osaühingu Radexpert põhitegevuseks on diagnostiliste röntgenseadmete füüsikalis-tehniline katsetamine ja vastavate metoodikate arendamine, meditsiinitehnoloogia- ja kiirgusohutusalane nõustamine, mõõdistamine ja täienduskoolitustegevus.

Aruandeaastal teostati diagnostiliste röntgenseadmete katsetusi, nõustati tervishoiuasutusi meditsiinifüüsika eksperdi pädevusse puutuvates küsimustes (doosiandmete kogumine, analüüsimine, optimeerimine, kvaliteedijuhtimine, kliiniline audit, jne), tehti kiirgusohutushinnanguid ning viidi läbi täienduskoolitust, äritulud kokku 126728 €. Ärikuludes moodustasid suurima osa tööjõukulud 45730 € ja mitmesugused tegevuskulud 14220 €, sh lähetustega seotud sõidukulud 8821 € ja katselabori akrediteeringu pikendamisega seotud aastatasu 1050 €. Ettevõttes töötab kaks täiskohaga lepingulist töötajat ja üks käsunduslepingu alusel töötaja. Eelmise aasta (2021) kasumist 44491 € maksti aruandeaastal osanikele dividendidena kokku 38100 €, millele lisandus tulumaks dividendidelt 6314 €. Osaühingu puhaskasum aruandeaastal (2022) oli 56157 €.

2023. aastal on plaanis jätkata diagnostiliste röntgenseadmete katsetustegevust akrediteeritud katselaborina, meditsiinifüüsika/meditsiinitehnoloogia alast nõustamist ja ekspertiisi raviasutustele ja muudele meditsiinitehnoloogia ettevõtetele ning täienduskoolituste korraldamist radioloogiatehnikutele, meditsiinifüüsikutele, radioloogidele ja muudele spetsialistidele kiirguskaitse, meditsiinifüüsika ja radioloogia kvaliteedijuhtimise alal.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.