PRÜGIABI OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 2214 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 35 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,3 punktiga aga komme

PRÜGIABI OÜ hetkeolukord

Juba 2214 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 35 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,3 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Osaühingu põhitegevusalaks on keskkonda taastavad ja hoidvad tegevused: mineraalsete pinnaste ladustamine, puhastamine, sorteerimine ja fraktsioneerimine, maahooldus.

Keskkonnanõuete karmistumise, rohemajanduse juurutamise ja infrastruktuuriobjektide ehituse kasvu tingimustes on vajadus pinnase fraktsioneerimise ning ladustamise järele järjest kasvav.

Jätkus koostöö PRIA, RMK , Trev2 , GRG Groupi, Saaremaa Ehitus OÜ, Emrek ehitus OÜ,

Saarte Tehnika OÜ ja Rapos OÜ ga.

Töö toimus suurte infrastruktuuriobjektide ehitusega seonduvalt: Rail Baltic, Tallinn Tartu mnt laiendamine, Tallinna ringtee ehitus jne. Peeti Maaameti ja RB läbirääkimisi PrügiAbi kinnistutele kuivsadama rajamiseks Rail Baltic projektiga seonduvalt.

Jätkusid lairiba interneti arendusega seonduvad infrastruktuuritööd Rae vallas koos kergliiklusteede rajamisega. Alustati lairiba internet paigaldus- ja pinnase fraktsioneerimistööde ettevalmistavaid tegevusi lõunapoolsetes maakondades Tartu ümbruses. Arvestades asjaolu, et

Rail Balticu trassikoridor ja „kuivsadam/terminal“ Rae vallas asub suures osas osaühingule kuuluval maal nõudis see mastaapne projekt jätkuvalt olulisimat tähelepanu.

Klientuuri rahvusvahelisemaks muutumine, seab osaühingule jätkuvalt täiendavaid nõudmisi, eelkõige suunatud enesereklaamiks ja rahvusvahelise kompetentsi tõestamiseks koos oskuste ja võimete kasvuga. Majandusaastal jätkus veel tegevuste konsolideerumine, tütar ja sidusettevõtetega: Gutman & Gutman OÜ, Siluri Kaevandused OÜ ja Baumaster OÜ arendamine, tugeva koostöö ja veelgi parema majandusliku efektiivsuse eesmärgil.Veel investeeriti Saareaare

OÜ arendusprojekti Saaremaal

Oluline osa majandusaasta tegevustes oli traditsiooniliselt põllumajanduslikul ja metsamajanduslikul tootmistegevusel, firma omanduses olevatel maaüksustel ning renditud riigimaal. Tegevuse sisuks pärandkoosluste, rannaniitude hooldamine ja taastamine, metsakasvatus, pilliroovarumine, metsakaitse ja kõlvikuline parendamistegevus , mesindus.

Osaühingu maafondi ja riigi rendimaad kasutati heaperemehelikult põllumajanduslikul otstarbel.

Uuema tegevussuunana arendati edasi tolmendamissuunaga mesindust.

Võõrandati mõned investeerimiseesmärgil soetatud ja pikaajaliselt arendatud kinnisasjad. Rae -ja

Saaremaa vallas. Arenduse ja põhitegevuse laiendamise eesmärgil soetati lisaks uusi kinnistuid.

Aktsiaportfelli lisandus mitmeid uusi olulisi investeeringuid panganduse ja tehnoloogia valdkonnast,osaleti IPO des. Jätkus ja laienes hooldusteeninduse, asjaajamis- ning varustusalane tegevus, kinnistute väärtuse tõstmiseks koos partnerfirmadega.

PrügiAbi oü rendiobjektid ja osa põllumajandusmaast olid kasumlikult välja renditud ja tootsid tulusid. Firma oli mitmetele piirangutele (sõjaolukorrast tulenevad) vaatamata aruandeaastal kasumlik kõigis põhitegevustes, samas tehti olulisi investeeringuid, mis tagavad varade väärtuse kasvu ka tulevikus. Tulemit täiendasid ka erakorralised tulud. Seoses Kasumi kasvuga kasvasid rekordiliseks ka riigile tasutud maksummad, millega Prügiabi OÜ andis oma tugeva panuse riigi majanduse kasvuks. Osaühing jätkab kasvamist ja arenemist, olles hästi kapitaliseeritud.

Soodsate võimaluste leidmisel tehakse jätkuvalt otseinvesteeringuid majandusse.

Tegevuskulud, eriti püsikulud hoiti piirangute(majandussanktsioonid) tingimustes jätkusuutlikult madalad et säiliks efektiivsus.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.