HIIU JORN OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Asudes privaatsel rannal, pakub Pauka Puhkemaja idüllilist keskkonda kõige romantilisemaks päevaks teie elus. See peidetud pärl on rahu oaas, ümbritsetud lopsak

Millised on olulised sammud rannapulma planeerimisel?

Asudes privaatsel rannal, pakub Pauka Puhkemaja idüllilist keskkonda kõige romantilisemaks päevaks teie elus. See peidetud pärl on rahu oaas, ümbritsetud lopsaka metsa ja rahustava mere loodusliku iluga, pakkudes maalilist tausta teie rannapulmadele.

Pauka Puhkemaja valimine teie pulmakohaks tähendab looduse võlu omaksvõttu, nautides samal ajal kaasaegseid mugavusi. Koha ainulaadne mugavuse ja seikluse kombinatsioon rahuldab erinevaid eelistusi, muutes selle ideaalseks valikuks paaridele, kes soovivad luua unustamatuid mälestusi.

Rannapulma planeerimine

Rannapulmade puhul on ajastus kõige tähtsam. Arvestage kohaliku kliima ja hooajaliste ilmamustritega, et valida ideaalne kuupäev teie eriliseks päevaks. Pauka Puhkemaja meeskond võib pakkuda teavet parimate aegade kohta aastas rannapulma jaoks nende piirkonnas.

Pauka Puhkemaja avar rannajoon pakub mitmeid kohti teie tseremoonia ja vastuvõtu jaoks. Olgu teie unistuseks päikeseloojangu ajal vannete vahetamine või tähistaeva all õhtusöök liival, kohal on ideaalne asukoht, mis sobib teie visiooniga.

Erinevate majutusvõimalustega tagab Pauka Puhkemaja, et teie külalised naudivad mugavat ja meeldejäävat peatumist. Hubastest kajutitest luksuslike sviitideni on ruumi igale eelistusele ja eelarvele.

Rannapulma kujundamine

Haarake loodusliku elegantsi rannaga, valides teema, mis täiendab ümbrust. Pauka Puhkemaja ürituste meeskond aitab teil valida dekoratsioone, mis rõhutavad mereäärse seade ilu.

Töötage kohalike lillepoodidega, et luua imelisi lilleseadeid, mis peegeldavad rannikukeskkonda. Metsikustest lilledest klassikaliste roosideni, õiged lilled lisavad teie rannapulmadele maagilist puudutust.

Seadke meeleolu hoolikalt valitud muusika ja meelelahutusega. Olgu teie eelistuseks elav bänd, DJ või looduslik lainete heliriba, Pauka Puhkemaja suudab rahuldada teie helivajadusi.

Toitlustus ja köök

Nautige piirkonna maitseid menüüga, mis sisaldab kohalikke kalatoite ja värsked koostisosi. Pauka Puhkemaja kulinaarne meeskond on uhke roogade loomise üle, mis on nii maitsemeeltele kui ka silmadele nauditavad.

Personaliseerige oma söögikogemus, töötades kokkadega, et kohandada menüüd, mis peegeldab teie maitseid ja toitumisnõudeid. Alates eelroogadest kuni magustoitudeni saab iga käiku kohandada teie eelistuste järgi.

Lisapulmateenused

Säilitage oma erilise päeva mälestused professionaalse fotograafia ja videoteenusega. Pauka Puhkemaja võib soovitada oskuslikke professionaale, kes on spetsialiseerunud rannapulmade olemuse jäädvustamisele.

Alates esialgsest planeerimisetapist kuni viimase hüvastijätuni tagab Pauka Puhkemaja pühendunud pulmakorraldajad, et teie pulma iga detail on täidetud veatult.

Tegevused ja kogemused

Looge põnevust suureks päevaks eelpulma tegevustega, nagu tervitus-barbecue rannal või grupimatk ümbritsevates loodusradadel.

Pärast pulmi kutsuge oma külalisi uurima kohalikku piirkonda giidiga ekskursioonide, kalapüügiretkede või lihtsalt rannal lõõgastumisega. Pauka Puhkemaja pakub mitmesuguseid kogemusi, et pikendada tähistamist.

Kas kujutate ette rannapulma, mis ühendab elegantsi looduse võluga? Võtke ühendust HIIU JÕRN OÜ-ga, et muuta oma unistuste pulm Pauka Puhkemajas reaalsuseks.

Kontakt

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas Hiiumaa loodus pakub pelgupaika linnamelust põgenemiseks?

Hiiumaa rahulikes maastikes asuv Pauka Puhkemaja pakub rahulikku pelgupaika neile, kes soovivad põgeneda linnaelu saginast. Oma hubaste majutusvõimaluste ja läh
ssb.ee
Hiiumaa rahulikes maastikes asuv Pauka Puhkemaja pakub rahulikku pelgupaika neile, kes soovivad põgeneda linnaelu saginast. Oma hubaste majutusvõimaluste ja lähedusega mõnele Eesti kauneimale matkarajale on see ideaalne baas loodusesõpradele ja seiklejatele. Hiiumaa, Eesti teine suurim saar, on peidetud pärl, kus leidub mitmekesist metsikut loodust, lopsakaid metsi ja hingematvaid rannajooni. See on ideaalne sihtkoht matkajatele igal tasemel, kes soovivad avastada Balti regiooni puutumatut ilu. Parimad matkarajad Pauka Puhkemaja läheduses Avastage Tahkuna poolsaare karm ilu koos majakaga,

HIIU JORN OÜ tegevusaruanne 2022

OÜ Hiiu Jorn põhitegevusaladeks 2022.aastal oli enda ja renditud kinnisvara üürile andmine .  Hiiumaal asub puhkemaja, kus pakutakse majutust.  OÜ Hiiu Jorn juh
ssb.ee
OÜ Hiiu Jorn põhitegevusaladeks 2022.aastal oli enda ja renditud kinnisvara üürile andmine . Hiiumaal asub puhkemaja, kus pakutakse majutust. OÜ Hiiu Jorn juhatus koosneb kahest liikmest, kellele 2022.aastal lisatasusid ei makstud. Juhatuse liikme tagasikutsumisega või töölt lahkumisega ei teki täiendavaid kulutusi.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.