Rohkema info nägemiseks:

HIIU JORN OÜ

1
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 1408; jälgijaid - 3. Arvustusi - 3; Artikleid 4+ "Kirjuta HIIU JORN OÜ kohta arvamuslugu!"

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Tere tulemast kohta, kus metsa sosinad ja mere laulud sulanduvad rahu sümfooniaks. HIIU JORN OÜ juures ei paku me teile lihtsalt peatumist; me kutsume teid kogemusele, mis kajastab meie missiooni: Pakume pühapaika lõõgastumiseks ja tähistamiseks, sealhulgas hubaseid majutusvõimalusi, vaba aja tegevusi ja värsket kohalikku toodangut.

Põgene argipäeva saginast ja astu maailma, kus aeg aeglustub. Meie võluvate elamute valik, alates Trummimaja maalähedasest võlust kuni Nõiamaja müstilise ligitõmbavuseni, on rohkem kui lihtsalt hooned; need on väravad rahu ja õnne juurde. Iga elamu on loodud pakkumaks teile kodust eemal kodu mugavust ja soojust.

Meie loosung võtab kokku olemuse, mida pakume. Olgu teil soov tähistada erilist sündmust või lihtsalt värskendada oma vaimu, meie rajatised on loodud rahuldama teie iga vajadust. Naudi meie privaatse Liiva ranna ilu, liivarand, mis on täiuslik päevitamiseks, ujumiseks ja kestvate mälestuste loomiseks.

Seiklejatele ja loodusesõpradele on meie asukoht väravaks reisi- ja matkakogemustele, mis viivad teid läbi hingematvate maastike. Ja neile, kes leiavad rõõmu lihtsamatest naudingutest, pakub meie kala müük kõige värskemat kohalikku saaki, tuues mere maitse otse teie taldrikule.

HIIU JORN OÜ-s oleme pühendunud keskkonna loomisele, mis soodustab lõõgastumist ja meelelahutust. Meie peoruumide rentimine on ideaalne nii suurte tähistamiste kui ka intiimsete koosviibimiste jaoks, tagades, et iga meiega veedetud hetk muutub kalliks mälestuseks.

Liitu meiega ja lase HIIU JORN OÜ-l olla sinu rõõmu, lõõgastumise ja avastamise lugude taustaks. Broneeri oma peatumine täna ja asu teekonnale, mis värskendab sinu hinge ja jätab sind igatsema veel. Põgene, Tähista, Taaselusta!

Kontakt

HIIU JORN OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Mari M.

Suurepärane koht lõõgastumiseks ja rahu leidmiseks.

- Jaan A.

Tähistasime siin oma pulma ja oli unustamatu kogemus!

- Liis H.

Matkarajad olid hästi märgistatud ja pakusid suurepäraseid vaateid.

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Millised on olulised sammud rannapulma planeerimisel?

Asudes privaatsel rannal, pakub Pauka Puhkemaja idüllilist keskkonda kõige romantilisemaks päevaks teie elus. See peidetud pärl on rahu oaas, ümbritsetud lopsaka metsa ja rahustava mere loodusliku iluga, pakkudes maalilist tausta teie rannapulmadele. Pauka Puhkemaja valimine teie pulmakohaks tähendab looduse võlu omaksvõttu, nautides samal ajal kaasaegseid mugavusi. Koha ainulaadne mugavuse ja seikluse kombinatsioon rahuldab erinevaid eelistusi, muutes selle ideaalseks valikuks paaridele, kes soovivad luua unustamatuid mälestusi. Rannapulma planeerimine Rannapulmade puhul on ajastus kõige

Dropdown

kõik artiklid

Kas Hiiumaa loodus pakub pelgupaika linnamelust põgenemiseks?

Hiiumaa rahulikes maastikes asuv Pauka Puhkemaja pakub rahulikku pelgupaika neile, kes soovivad põgeneda linnaelu saginast. Oma hubaste majutusvõimaluste ja läh
ssb.ee
Hiiumaa rahulikes maastikes asuv Pauka Puhkemaja pakub rahulikku pelgupaika neile, kes soovivad põgeneda linnaelu saginast. Oma hubaste majutusvõimaluste ja lähedusega mõnele Eesti kauneimale matkarajale on see ideaalne baas loodusesõpradele ja seiklejatele. Hiiumaa, Eesti teine suurim saar, on peidetud pärl, kus leidub mitmekesist metsikut loodust, lopsakaid metsi ja hingematvaid rannajooni. See on ideaalne sihtkoht matkajatele igal tasemel, kes soovivad avastada Balti regiooni puutumatut ilu. Parimad matkarajad Pauka Puhkemaja läheduses Avastage Tahkuna poolsaare karm ilu koos majakaga,

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.